Ενταφιάστηκαν στον Άγιο Κύριλλο τα οστά του ήρωα Νικόλαου Σηφάκη

mesaralive.gr  30 October, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Ενταφιάστηκαν στον Άγιο Κύριλλο τα οστά του ήρωα Νικόλαου Σηφάκη

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν χθες το πρωί στον Άγιο Κύριλλο, κατά την τελετή υποδοχής και ενταφιασμού των οστών του Ήρωα Νικόλαου Σηφάκη του Αλεξάνδρου που έχασε τη ζωή του από νάρκη 68 χρόνια πριν και τάφηκε σε κοιμητήριο σε χωριό της Δράμας….

Τα οστά επέστρεψαν στην γενέτειρά του, μετά από πρωτοβουλία της οικογένειας του Νικόλαου Σηφάκη και του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Να σημειωθεί ότι λίγες ημέρες νωρίτερα στο κοιμητήριο χωριού της Δράμας, πραγματοποιήθηκε η εκταφή των οστών του Ήρωα Νικόλαου Σηφάκη, ενώ ο  ανιψιός του Ήρωα Αλέκος Γουλιελμάκης από τα Πηγαϊδάκια ταξίδεψε στη Δράμα αναλαμβάνοντας την μεταφορά των οστών   στον Άγιο Κύριλλο. Η τελετή υποδοχής, και το μνημόσυνο καθώς και ο ενταφιασμός των οστών του Νικόλαου  Σηφάκη, πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συγκίνησης χθες  Κυριακή 29 Οκτωβρίου το πρωί παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Γορτύνης και Αρκαδίας κ.κ. Μακάριου, του Δημάρχου Γόρτυνας κ. Νίκου Σχοιναράκη, εκπροσώπων των Ενόπλων Δυνάμεων, εκπροσώπων Συλλόγων και Φορέων, μελών της οικογένειας του Νικόλαου Σηφάκη και πλήθους κόσμου.  Ας είναι αιωνία η μνήμη του.

 

mesaralive.gr  30 October, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα