Ένας Μεσαρίτης στα γαλανόλευκα!

Ρεπορτάζ: Βαρδαλαχάκης Μανώλης  25 April, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ένας Μεσαρίτης στα γαλανόλευκα!

Στις προπονήσεις της Εθνικής Παίδων U-15 συμμετείχε για ένα διήμερο ο Μεσαρίτης ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ '94 και της Μικτής Νέων ΕΠΣΗ, Τίτος Κουτεντάκης!

Ο 15χρονος μεσοεπιθετικός εξαργύρωσε με την κλήση του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα την πολύ καλή του παρουσία στις Μικτές Ομάδες ΕΠΣΗ τόσο πέρυσι με τους Παίδες, όσο και φέτος με τους Νέους, όπου συνέβαλε τα μέγιστα ώστε το Ηράκλειο να αγωνιστεί σε συνεχόμενους τελικούς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Πάνω απ' όλα όμως ήταν για τον ίδιο μια δικαίωση, καθώς τα τελευταία τέσσερα χρόνια διανύει καθημερινά την απόσταση Τυμπάκι-Ηράκλειο-Τυμπάκι για να προπονείται και να αγωνίζεται με τα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ, παλαιότερα στην ομάδα Κ15 και φέτος στον ΟΦΗ '94, όπου αποτελεί βασικό στέλεχος αλλά και με τις Μικτές Ομάδες.

Ουσιαστικά σπαταλά περίπου 5 ώρες την ημέρα για να προπονείται στο Ηράκλειο και σε συνδυασμό και με τις μαθησιακές του υποχρεώσεις, ο ελεύθερος χρόνος που του απομένει είναι ελάχιστος έως μηδαμινός. Και είναι πολύ σημαντικό οι θυσίες που κάνει να έχουν αντίκρισμα, κάτι βέβαιο που επιβεβαιώνει η μέχρι στιγμής πορεία του με αποκορύφωμα την κλήση στην Εθνική Ομάδα.

Η παρουσία του Τίτου Κουτεντάκη αυτό το διήμερο στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις της ΕΠΟ στον Αγ. Κοσμά ήταν εξαιρετική και είναι σχεδόν σίγουρο ότι στο μέλλον θα ξαναφορέσει τα γαλανόλευκα!

Να σημειώσουμε ότι αυτό το διήμερο συμμετείχε στο πρώτο γκρουπ ποδοσφαιριστών που είχε καλέσει ο Ομοσπονδιακός Προπονητής κ. Ελευθεριάδης ενώ στο δεύτερο γκρουπ έχει κληθεί για δεύτερη μάλιστα φορά μέσα σε λίγους μήνες ο τερματοφύλακας του Μαρτινέγκο Εργοτέλη και συμπαίκτης του Κουτεντάκη στην Μικτή Νέων, ο Νίκος Ψιμόπουλος.

 

neakriti.gr

 

Ρεπορτάζ: Βαρδαλαχάκης Μανώλης  25 April, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα