
Ένας ακόμη νέος άνθρωπος έχασε σήμερα την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι
Συγκεκριμένα η μηχανή που οδηγούσε ο 28χρονος ξέφυγε από την πορεία της λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι στην περιοχή του Βλητέ Χανίων, και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.
Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον άτυχο άνδρα και τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Τα αίτια του περιστατικού διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Χανίων.
Ο 28χρονος καταγόταν από την Αθήνα και υπηρετούσε στο Πολεμικό Ναυτικό.
Υπενθυμίζεται ότι τα μεσάνυχτα ένας 49χρονος οδηγός έχασε τη ζωή του στην περιοχή του Καβρού, στον Αποκόρωνα όταν το Ι.Χ αυτοκίνητο του έπεσε στο κενό σε βάθος 10 μέτρων και καρφώθηκε στα σίδερα της θεμελίωσης της υπό κατασκευή υπόγειας διάβασης.
Πηγή: zarpanews.gr





Δείτε επίσης
- Γάζα: Δραματική προειδοποίηση ΟΗΕ – 14.000 μωρά μπορεί να πεθάνουν τις επόμενες 48 ώρες
- Ο Βαρθολομαίος επισκέφθηκε τον τάφο του Φραγκίσκου-«Είχαμε κοινά οράματα και ιδανικά»
- Στήριξη Τραμπ, Ομπάμα και Χάρις στον Μπάιντεν μετά τη διάγνωση με επιθετική μορφή καρκίνου
- Ισραήλ: Ο στρατός ξεκίνησε μεγάλης κλίμακας χερσαίες επιχειρήσεις σε βόρεια και νότια Γάζα
- Πάπας Λέων ΙΔ’: Σήμερα η τελετή ενθρόνισής του – Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Βατικανό