Ένα παράπονο και μια απορία για τον… χλοοτάπητα

  27 June, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Ένα παράπονο και μια απορία για τον… χλοοτάπητα

Το παράπονό του αλλά και την απορία του για ένα θέμα που αφορά τον χλοοτάπητα του γηπέδου Ζαρού, δημοσίευσε πριν λίγο στο λογαριασμό του στο fb ο καταξιωμένος Ζαριανός Μάγειρας και ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας καθώς και Πρόεδρος του Παγκρήτιου Λαογραφικού Συλλόγου κ. Γιώργος Δαμιανάκης.

Ποια είναι η απορία και το παράπονο του κ. Δαμιανάκη;

Διαβάστε:

«Μια φορά κι έναν καιρό αλλάχτηκε ο χλοοτάπητας του γηπέδου Ζαρού. Οι Φορείς του Ζαρού, με τη συνεργασία της ομάδας ΔΡΩ θα τοποθετούσαν τον παλιό χλοοτάπητα στους παιδικούς σταθμούς Ζαρού, Καπαριανών και Τυμπακίου. Ο χλοοτάπητας όμως εξαφανίστηκε..! Και πού τελικά κατέληξε; Δε γνωρίζω. Ο Δήμος, που ρωτήσαμε, μας απάντησε, ότι δεν υπάρχει ίχνος τάπητα. Στο Φεστιβάλ όμως των Ματάλων, που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες, παρατήρησα αρκετό χλοοτάπητα, Δημοσιεύω μάλιστα και φωτογραφίες. Αναρωτιέμαι λοιπόν, μήπως οι τελευταίες βροχές έκαναν το θαύμα τους, και φύτρωσε ο χλοοτάπητας;; Μου δημιουργείται ακόμα μια απορία..! O Δήμος τελικά ενδιαφέρεται περισσότερο για την διασκέδαση παρά για την Παιδεία;;».

To mesaralive.gr επικοινώνησε με τον κ. Δαμιανάκη για να μάθει περισσότερα… Ο ίδιος μας είπε «Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα με το Φεστιβάλ και την διασκέδαση! Έχω πρόβλημα όμως με το Δήμο που όπως φαίνεται και στη πράξη όταν μας απαντούσε πως δεν γνωρίζει που είναι ο χλοοτάπητας απλά μας κορόιδευε… Είδα τις φωτογραφίες από το Φεστιβάλ  που κυκλοφόρησαν σε διάφορα μέσα και πραγματικά μου γεννήθηκε η απορία… Αλήθεια έγινε θαύμα και «φύτρωσε» χορτάρι στην παραλία; Ή μήπως τελικά ο χλοοτάπητας του γηπέδου του Ζαρού επανεμφανίστηκε ως δια μαγείας;»….

 

  27 June, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ