Ένα μεγάλο μπράβο στον Πολιτιστικό Σύλλογο Τυμπακίου και με “Ευρωπαϊκή Σφραγίδα”

mesaralive.gr  10 May, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ένα μεγάλο μπράβο στον Πολιτιστικό Σύλλογο Τυμπακίου και με “Ευρωπαϊκή Σφραγίδα”

Αφού ολοκληρώθηκε χθες 9 Μαΐου, η πρώτη μέρα του Ευρωπαϊκού κυπέλου ποδηλασίας Α.με.α και ο Λαϊκός αγώνας ποδηλασίας, που πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες, ακολούθησε γλέντι στην κεντρική πλατεία των Ματάλων, στο οποίο απονεμήθηκαν και οι πρώτες απονομές στους αθλητές και τους συλλόγους που συμμετείχαν.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου, αρωγός της εκδήλωσης, παρέλαβε τιμητικό δίπλωμα για τη σημαντική συμβολή του στην επιτυχή διεξαγωγή του UC1-C1 European Festos Paracycling Cup Αξίζουν συγχαρητήρια στα μέλη του δραστήριου Πολιτιστικού Συλλόγου Τυμπακίου,που μας κάνει πάντα υπερήφανους.

 

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στο Σύλλογο Α.με.α Νότιας Κρήτης ''Το Μέλλον", πολλά μπράβο στο Διοικητή της Αεροπορίας για την παραχώρηση του αεροδρομίου Τυμπακίου, μπράβο και σε όλους τους φορείς και Συλλόγους που συμμετείχαν!

Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αθλητές που συμμετείχαν στα αγωνίσματα, για τις συγκινητικές αθλητικές στιγμές που μας πρόσφεραν και ένα ακόμη μεγαλύτερο μπράβο  γιατί μας απέδειξαν ότι η δύναμη της ψυχής υπερνικάει τις δυσκολίες της ζωής… Συγχαρητήρια σε όλους!

 

mesaralive.gr  10 May, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα