Έμεινε ο Ναν: Συνεχίζει στα πράσινα ο κορυφαίος σκόρερ της Ευρώπης!

https://www.sdna.gr/  16 July, 2024 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Έμεινε ο Ναν: Συνεχίζει στα πράσινα ο κορυφαίος σκόρερ της Ευρώπης!


Η διορία για το ΝΒΑ έληξε και ο Κέντρικ Ναν θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Παναθηναϊκού βομβαρδίζοντας τα αντίπαλα καλάθια.

Το... οπλοπολυβόλο Κέντρικ Ναν στα πράσινα και τη νέα σεζόν! Ο κορυφαίος σκόρερ των ευρωπαϊκών γηπέδων, που αποτέλεσε έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους του Τριφυλλιού στην εκπληκτική περσινή σεζόν, οδηγώντας τον Παναθηναϊκό στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης, θα συνεχίσει να πυροβολεί τα αντίπαλα καλάθια.

Πριν από λίγο καιρό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συναντήθηκε με τον Ναν και ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα δύο χρόνια. Ωστόσο, στη συμφωνία υπήρχε και NBA-out, το οποίο έληγε τις πρώτες ώρες της Τρίτης (16/7).

Τελικά, καμία ομάδα από το ΝΒΑ δεν πλήρωσε το ποσό που υπήρχε στο συμβόλαιό του και έτσι ο Ναν θα είναι κάτοικος ΟΑΚΑ και την επόμενη σεζόν και θα συνεχίζει να... βομβαρδίζει τα καλάθια της Ευρώπης.

Θυμίζουμε πως πέρσι ο κορυφαίος σκόρερ της Ευρώπης στην πρώτη του σεζόν στην Euroleague είχε 16 πόντους, 2,7 ριμπάουντ και 3,1 ασίστ κατά μέσο όρο σε 35 ματς ενώ ήταν μέρος και της καλύτερης πεντάδας και 12,4 πόντους, 2,5 ριμπάουντ και 4 ασίστ μέσο όρο στο πρωτάθλημα.

 

https://www.sdna.gr/  16 July, 2024 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα