Ελληνική Λύση: Η ΝΔ υποσχέθηκε «νόμο και τάξη» αλλά έφερε ανομία και αταξία

«Για την Ελληνική Λύση, κάθε αλλοδαπός εγκληματίας πρέπει να απελαύνεται αυτόματα και με συνοπτικές διαδικασίες», καταλήγει το κόμμα του Κ. Βελόπουλου
«Η αποκάλυψη ότι οι Σομαλοί εγκληματίες που επιχείρησαν να βιάσουν γυναίκα στα Εξάρχεια κυκλοφορούσαν ελεύθεροι, ως "αγνώστου διαμονής" παρότι είχαν συλληφθεί στο παρελθόν, προκαλεί αποτροπιασμό!», σημειώνει η Ελληνική Λύση.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος, «το ίδιο είχε συμβεί με άλλον αλλοδαπό εγκληματία που επίσης κυκλοφορούσε ελεύθερος, προβαίνοντας σε παρόμοιες αποτρόπαιες πράξεις, ενώ ήταν καταδικασμένος από την ελληνική δικαιοσύνη».
«Η ΝΔ υποσχέθηκε "νόμο και τάξη", αλλά έφερε ανομία και αταξία μετατρέποντας τη ζωή των Ελλήνων σε κόλαση. Για την Ελληνική Λύση, κάθε αλλοδαπός εγκληματίας πρέπει να απελαύνεται αυτόματα και με συνοπτικές διαδικασίες», καταλήγει η Ελληνική Λύση.
Δείτε επίσης
- «Βρισκόμαστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης – Χρειαζόμαστε συντονισμό και πολιτική βούληση»
- Προσωρινή λειτουργία του Περιφερειακού Ιατρείου Ζαρού στο σχολείο λόγω εργασιών
- Ξεκινά τη θερινή λειτουργία του το Δημοτικό Κολυμβητήριο του Δήμου Φαιστού
- ΕΠΑΛ Μοιρών: Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τη νέα σχολική χρονια
- Υπό έλεγχο η φωτιά στον Τσίγκουνα