Eλλάδα: Τραγωδία σε σχολείο των Σερρών-Νεκρός ένας μικρός μαθητής

  05 December, 2022 ΑΡΘΡΑ
Eλλάδα: Τραγωδία σε σχολείο των Σερρών-Νεκρός ένας μικρός μαθητής

Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στις Σέρρες, μετά από έκρηξη σε λεβητοστάσιο δημοτικού σχολείου. Ένα παιδάκι έντεκα ετών έφυγε από τη ζωή, ενώ τουλάχιστον δύο έχουν τραυματιστεί.

 Ειδικότερα, άλλα δύο παιδιά, ηλικίας 11 και έξι ετών, τραυματίστηκαν από την έκρηξη και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες να αναφέρουν ότι δεν κινδυνεύει η ζωή τους.

«Είμαι συγκλονισμένος, έχουμε σοκαριστεί όλοι στο νοσοκομείο. Δυστυχώς, το παιδάκι έχει φύγει από τη ζωή», αναφέρει στο ethnos.gr ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Σερρών, Κώστας Παραβέλας.

Πώς έγινε η έκρηξη

Η έκρηξη σημειώθηκε στο ισόγειο του ολοήμερου 9ου Δημοτικού Σχολείου Σερρών, όπου βρίσκεται το λεβητοστάσιο. Εκσφενδονίστηκε πόρτα, περίπου 30 μέτρα μακριά και χτύπησε το παιδί που έχασε τη ζωή του.

Το συμβάν, όπως έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής, σημειώθηκε λίγο πριν τις 2:30 το μεσημέρι, εν ώρα διαλείμματος. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες στο λεβητοστάσιο πραγματοποιούνταν εργασίες αλλαγής του τρόπου θέρμανσης. Το ερώτημα είναι για ποιο λόγο γίνονταν οι εργασίες, ενώ το σχολείο λειτουργούσε και πολλά παιδιά βρίσκονταν σε αυτό και έκαναν μάθημα.

Από την έκρηξη σημειώθηκε μεγάλη αναστάτωση και καταγράφηκαν τραγικές στιγμές στο σχολείο, με μαθητές να ουρλιάζουν και να κλαίνε, βλέποντας συμμαθητές τους στα αίματα. Αλαφιασμένοι έφτασαν στο σχολείο γονείς που αναζητούσαν τα παιδιά τους, ενώ ο διευθυντής κάλεσε αμέσως το ΕΚΑΒ και την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

 

Δείτε επίσης

    Δεν υπάρχουν καταχωρήσεις
  05 December, 2022 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα