Eλλάδα: Δέκα μήνες φυλάκιση για τον 20χρονο που εκσπερμάτισε στην πλάτη φοιτήτριας

  19 November, 2019 ΑΡΘΡΑ
Eλλάδα: Δέκα μήνες φυλάκιση για τον 20χρονο που εκσπερμάτισε στην πλάτη φοιτήτριας

Η μητέρα του ζήτησε συγγνώμη

Ο 20χρονος δεν προσήλθε στο δικαστήριο και δικάστηκε δια πληρεξουσίου δικηγόρου. Σύμφωνα με το grtimes.gr, το δικαστήριο δεν αναγνώρισε στον 20χρονο το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας που πρότεινε η εισαγγελέας της έδρας.

«Είδα το παιδί στη βιβλιοθήκη να ψάχνει ένα βιβλίο μέσα στο χώρο. Δεν τον ήξερα. Ένιωσα κάποιον να μου ακουμπάει την πλάτη, τρόμαξα και γύρισα και τον είδα. Είδα την μπλούζα μου βρεγμένη. Η σταγόνα ακούμπησε το δέρμα μου για αυτό και το κατάλαβα» κατέθεσε η φοιτήτρια και συμπλήρωσε: «Έτρεξα να τον πιάσω. Όταν τον έπιασα απλά με κοιτούσε. Μαζί με άλλα παιδιά τον πιάσαμε στο αμφιθέατρο. Μου είπε ότι δεν είχε καταλάβει ότι έκανε κάτι άρρωστο. Είπε ότι και να πει “η κοπέλα έχει δίκιο, εκσπερμάτισα πάνω της”».

Από την πλευρά της η μητέρα του 20χρονου ζήτησε συγγνώμη: «Την άλλη μέρα μου το είπε ο ίδιος ο γιος μου το περιστατικό. Δεν περίμενα ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο. Ήταν λέει μια ανοησία, μια απερισκεψία της στιγμής. Είναι ήσυχο παιδί, είναι πιεσμένος πολύ με τη σχολή του. Εξαιτίας του γεγονότος ξεκίνησε να βλέπει ψυχολόγο. Δεν είχε καμιά σεξουαλική σχέση. Συγγνώμη».

 

  19 November, 2019 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα