Έκτακτο:Παρουσίασε σφιγμό το παιδί και μεταφέρεται στο Ηράκλειο

Αχτίδα ελπίδας στην τραγωδία που σημειώθηκε αργά το απόγευμα στη Λιγόρτυνο του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων. Το δίχρονο παιδί, που εντοπίστηκε σε βαρέλι με ασβεστόνερο και αρχικά είχε δηλωθεί νεκρό, παρουσίασε σύμφωνα με τις πληροφορίες, σφυγμό και διασωληνώθηκε προκειμένου να διακομιστεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.
Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο μικρός παρουσίασε σφυγμό μέσα στο ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας και άμεσα έσπευσε Όχημα Άμεσης Επέμβασης του ΕΚΑΒ με γιατρό και διασώστη. Ο γιατρός προχώρησε στην διασωλήνωση και συνοδεύει το παιδί που μεταφέρεται στο Ηράκλειο.
Να σημειωθεί ότι για την εξέλιξη αυτή ενημερώθηκαν συγγενείς της οικογένειας ενώ είχαν πάει στο νεκροτομείο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου. Όπως ήταν φυσικό, οι ελπίδες αναπτερώθηκαν και έσπευσαν όλοι στο Βενιζέλειο.
Για τα σημάδια ανάκαμψης ενημερώθηκε και η αστυνομία.
Αγοράκι βρέθηκε πνιγμένο σε βαρέλι με νερό
Δείτε επίσης
- Φθηνό ρεύμα 2025: Νέα SOS που πρέπει να γνωρίζετε για τη χορήγηση του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου
- Σε ελεύθερη πτώση η δημοτικότητα του Τραμπ
- Φορολογικές δηλώσεις: «Φουσκωμένα» κατά 14,4 δισεκ. ευρώ είναι τα εισοδήματα του 2023
- Κρήτη: Διευθυντικό στέλεχος δημόσιας υπηρεσίας στο κύκλωμα αρχαιοκαπήλων
- Eχθροί του εγκεφάλου: Οι τροφές που βλάπτουν τη μνήμη και τη συγκέντρωση