Έκτακτη επιχορήγηση 270.000 ευρώ στο Δ. Αγίου Βασιλείου

mesaralive.gr  24 December, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑOIKONOMIA
Έκτακτη επιχορήγηση 270.000 ευρώ στο Δ. Αγίου Βασιλείου

Έκτακτη επιχορήγηση ύψους 270.000 ευρώ την οποία ενέκρινε με σκοπό την ασφαλτόστρωση δημοτικών οδών σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου μεταξύ αυτών και των δυο κύριων τουριστικών προορισμών Πλακιά και Αγία Γαλήνη, ενέκρινε ο Υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού κ. Γιώργος Σταθάκης.

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Αγίου Βασιλείου και προσωπικά ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Ταταράκης εκ μέρους των Δημοτών επιθυμεί να ευχαριστήσει τον Υπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού κ. Γιώργο Σταθάκη για την έκτακτη αυτή επιχορήγηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εν έτη  2015 υπάρχουν χωματόδρομοι εντός των οικισμών. Επίσης «ευχαριστεί θερμά τον Υφυπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ.Γιάννη Μπαλάφα αλλά και τον συμπατριώτη μας κ. Βαγγέλη Νινιδάκη για το ενδιαφέρον που έδειξαν και την άμεση ανταπόκριση τους στο αίτημα του Δημάρχου για έκτακτη επιχορήγηση ύψους 80.000 ευρώ η οποία εγκρίθηκε με σκοπό την τσιμεντόστρωση του αγροτικού και δημοτικού δικτύου σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

 

mesaralive.gr  24 December, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑOIKONOMIA

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα