Εκπληκτική εμφάνιση από τους  λιλιπούτειους Μεσαρίτες Ξιφομάχους

mesaralive.gr  06 March, 2018 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Εκπληκτική εμφάνιση από τους  λιλιπούτειους Μεσαρίτες Ξιφομάχους

Εκπληκτική με όλη τη σημασία της λέξης εμφάνιση πραγματοποίησαν οι λιλιπούτειοι ξιφομάχοι της Αθλητικής Λέσχης Μεσαράς στους Αναπτυξιακούς αγώνες παμπαίδων ηλικίας 8-10 ετών και στο κύπελλο παμπαίδων ηλικίας 11-13 ετών που διεξήχθησαν το Σάββατο στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα οι Μουρτζάκης Γιώργος και Λιονάκης Βαγγέλης οι 8χρονοι ξιφομάχοι της ΑΛΜΕΣΣΑΡΑΣ στη πρώτη τους έξοδο από την Κρήτη και συμμετέχοντας με μεγαλύτερους αθλητές απ όλη την Ελλάδα κατάφεραν να προκριθούν στην πρώτη 8αδα καταλαμβάνοντας την 7η και 8η θέση αντίστοιχα ανάμεσα σε 54 αθλητές. 

Μια πραγματική επιτυχία που δείχνει ότι πραγματικά και θεωρητικά το μέλλον τους ανήκει. Φανερά τρακαρισμένοι και μακριά από τον καλό τους εαυτό ήταν οι άλλοι 2 ξιφομάχοι από τη Μεσσαρά. 

Ο Λιονάκης Γιάννης στην πρώτη του εμφάνιση σε πανελλήνιους αγώνες δεν κατάφερε να περάσει στον δεύτερο γύρο πάρα την μια νίκη που κατάφερε. Κατέλαβε τελικά την 33η θέση. 

Ο "μεγάλος"  της παρέας Λιανικής Κώστας κάνοντας μια νίκη πέρασε στον δεύτερο γύρο αλλά χάνοντας τον αγώνα που θα τον έφερνε στους 32 καλύτερους ξιφομάχους μέχρι 13 ετών κατέλαβε την 38η θέση. 

Ο προπονητής της ομάδας κος Φουστανάκης Δημήτρης δήλωσε ευχαριστημένος από την επιτυχία των μικρών αθλητών του που δουλεύουν συστηματική προκειμένου να χτίσουν το δικό τους ξιφασκία δημιούργημα στο πανελλήνιο στερέωμα. 

 

 

Το Δ.Σ της Αθλητικής Λέσχης Μεσσαράς συγχαίρει τους αθλητές και ευχαριστεί τους γονείς και την ANEK -BLUE STAR  FERRΙΕS για την στήριξη που παρέχουν στους αθλητές.

 

mesaralive.gr  06 March, 2018 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ