Έκλεψαν κοσμήματα μεγάλης αξιας

Λαχτάρησε μία 56χρονη, όταν είδε τα κοσμήματά της να έχουν κάνει «φτερά» το πρωί του Σαββάτου.
Συγκεκριμένα, 4 άνθρωποι, ένας 38χρονος άνδρας και 3 γυναίκες, ηλικίας 22, 39 και 60 ετών, οι οποίοι έκλεψαν από μία 56χρονη, μέσα από το σπίτι της σε περιοχή του Δήμου Αμαρίου, κοσμήματα, συνολικής αξίας 30.000 ευρώ.
Ωστόσο, χάρη στην άμεση επέμβαση των αστυνομικών των Αστυνομικών Τμημάτων Αμαρίου και Αγίου Βασιλείου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου, το απόγευμα του Σαββάτου, και τα 4 άτομα ανευρεθήκαν, σε περιοχή του Δήμου Αμαρίου, και συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για κλοπή.
Αξίζει να σημειωθεί πως στην κατοχή τους βρέθηκαν τα κλεμμένα κοσμήματα τα οποία και δόθηκαν πίσω στην 56χρονη.
Σύμφωνα με το σχετικό Δελτίο Τύπου της αστυνομίας, το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αμαρίου, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.
Δείτε επίσης
- Δήμος Φαιστού: Ευχές του Δημάρχου για τη νέα σχολική χρονιά
- Α.Σ Τυμπακίου: Ενημερωτική Εσπερίδα για την Προσωποποιημένη Άρδευση
- ΓΣEE: 24ωρη απεργία την 1η Οκτωβρίου – Ζητεί μείωση του χρόνου εργασίας στις 37,5 ώρες την εβδομάδα
- Δίκτυο Συλλόγων Μεσααάς: 15η Διοργάνωση Γευσιγνωσίας στις Σταβιές
- Αντίστροφη μέτρηση για τον 9ο Αγώνα “Festos Run”