Έκκληση Αντιδημάρχου για Xρήση Mάσκας

  23 September, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Έκκληση Αντιδημάρχου για Xρήση Mάσκας

Tον κώδωνα του κινδύνου κρούει στους δημότες ο Γιάννης Φασομυτάκης


Το δικό του μήνυμα προς τους αρνητές του Κορονοιού και χρήσης μάσκας στέλνει ο αρμόδιος για θέματα Υγείας Αντιδήμαρχος του Δήμου Φαίστου Γιάννης Φασομυτάκης.

Ο Αντιδήμαρχος, ο οποίος νόσησε με βαριάς μορφής κορονοϊου και παρέμεινε κλινήρης για 40 ημέρες προτρέπει παιδία, γονείς και κυρίως εφήβους να αντιληφθούν τη σπουδαιότητα της χρήσης μάσκας και να κατανοήσουν πως η συγκεκριμένη πράξη αποτελεί ουσιαστική πράξη συλλογικής ευθύνης απέναντι στο σύνολο της κοινωνίας και τα συγγενικά τους πρόσωπα.
Την ίδια στιγμή, ο Αντιδήμαρχος καλεί όλους τους πολίτες να προσχωρούν σε ορθή χρήση μάσκας, γνωρίζοντας από την εμπειρία του πως η σωστή χρήση αποτελεί το κύριο όπλο απέναντι στην εξάπλωση του Ίου.
Ο Γιάννης Φασομυτάκης επίσης, εξαίρει τις προσπάθειες του Σταυρού Αρναουτάκης και της Περιφερείας Κρήτης, η οποία και πρόσφερε 54.000 μάσκες, 1.000 αντισηπτικά, 20 αναπνευστήρες τελευταίας τεχνολογίας στα νοσοκομεία της Κρήτης και 1 εκατομμύριο ευρώ στην Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, με σκοπό την ενίσχυση των δόμων και στήριξη υγειονομικών αναγκών στον αγώνα κατά του Κορονοιού.
 

 

  23 September, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ