Εκδικάστηκε η έφεση του ΟΦΗ - Μετά την Τρίτη η απόφαση

mesaralive.gr  27 March, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Εκδικάστηκε η έφεση του ΟΦΗ - Μετά την Τρίτη η απόφαση

Έπειτα από 3 ώρες ακροαματικής διαδικασίας, ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (27/3) ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ η εκδίκαση της έφεσης που έχουν υποβάλει οι ΠΑΕ ΟΦΗ και Αιγινιακός, προκειμένου να ανατρέψουν την πρωτόδικη απόφαση περί υποβιβασμού τους, λόγω χειραγώγησης του περσινού μεταξύ τους αγώνα.


Νωρίτερα ενημερωθήκατε από το sport-fm.gr για την απόρριψη της παρέμβασης του Απόλλωνα Σμύρνης κατά του ΟΦΗ, τα όσα είπε ο νυν μεγαλομέτοχος των Κρητικών, Μιχάλης Μπούσης, καθώς και τα όσα ανέφερε στην αγόρευσή του ο Αλέξης Κούγιας (δικηγόρος του πρώην ιδιοκτήτη του ΟΦΗ και καταδικασθέντα στην υπόθεση, Φώτη Τσάλου). 

Η συνέχεια περιελάμβανε τις αγορεύσεις των υπολοίπων δικηγόρων των δύο πλευρών (Λίβας, Κότσαρης, Ευαγγελάτος), οι οποίοι επεδίωξαν να αποδομήσουν τις καταθέσεις του Δημήτρη Καλαϊτζίδη (στις οποίες στηρίχθηκε κατά βάση η πρωτόδικη απόφαση) και να αποδείξουν ότι πρόκειται για άτομο αναξιόπιστο που λέει ψέματα. 

Παράλληλα, μίλησαν και οι καταδικασθέντες ποδοσφαιριστές του Αιγινιακού, Τόλιος, Λιόλιος και Γιαζιτζόγλου, που δήλωσαν αθώοι και προσπάθησαν να αιτιολογήσουν τους λόγους για τους οποίους ο Τσάλος πλήρωσε τα αεροπορικά τους εισιτήρια για να μεταβούν (μόνο εκείνοι) αεροπορικώς στο Ηράκλειο.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας το δικαστήριο έδωσε σε όλες τις πλευρές προθεσμία για κατάθεση υπομνημάτων ως την Τρίτη 2 Απριλίου. 

Η απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στον Απρίλιο. 

 

mesaralive.gr  27 March, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα