Εκδήλωση τιμής για τους πεσόντες στις Γκαγκάλες
Την Κυριακή 24 Μαΐου πραγματοποιήθηκαν οι καθιερωμένες από το 2005 εκδηλώσεις μνήμης και τιμής που γίνονται κάθε χρόνο στις Γκαγκάλες για τους πεσόντες ήρωες του οικισμού και για την επέτειο της Μάχης της Κρήτης.
Η συμμετοχή των κατοίκων του οικισμού υπήρξε καθολική ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος του Δήμου Γόρτυνας κ. Στέλιος Μπομποδάκης, ο πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Γκαγκαλών κ. Μανόλης Μπομποδάκης και βέβαια οι απόγονοι και οι συγγενείς των πεσόντων.
Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η Δ/ντρια του Σχολείου κα. Ηλιάννα Μπομπολάκη.
Στεφάνια κατέθεσαν: ο εκπρόσωπος του Δήμου Γόρτυνας κύριος Στέλιος Μπομποδάκης, ο πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Γκαγκαλών κύριος Μανόλης Μπομποδάκης, οι οικογένειες των πεσόντων, οι πολιτιστικοί σύλλογοι Βαλή και Γκαγκαλών, ο φαρμακευτικός σύλλογος νομού Ηρακλείου και το Δημοτικό Σχολείο Γκαγκαλών.
Την ευθύνη για την οργάνωση και πραγματοποίηση των εκδηλώσεων είχε όπως κάθε χρόνο το προσωπικό του Δημοτικού Σχολείου σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γκαγκαλών.
Δείτε επίσης
- Δήμος Φαιστού- Επιτυχημένη η δράση φροντίδας ζώων συντροφιάς στην Πόμπια
- Mε λαμπρότητα ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου στο Τυμπάκι
- Δήμος Φαιστού:Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων της 28ης Οκτωβρίου
- Ένας νεκρός από τροχαίο στα Καπαριανά
- Δήμος Γόρτυνας: Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου





