Εξοπλισμός γραφείου για το «Βοήθεια στο Σπίτι» Τυμπακίου

mesaralive.gr  01 February, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Εξοπλισμός γραφείου για το «Βοήθεια στο Σπίτι» Τυμπακίου

Σε ευχαριστήριο, τόσο σε εκείνους που παραχώρησαν δωρεάν εξοπλισμό γραφείου για το «Βοήθεια στο Σπίτι» Τυμπακίου, όσο και σε αυτούς που συνέβαλαν για την δωρεάν μεταφορά του, προχώρησε ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρισης του Δήμου Φαιστού κ. Γιάννης Κουκουλάκης, καθώς και οι εργαζόμενοι στο «Βοήθεια στο Σπίτι» Τυμπακίου.

Στο πρώτο ευχαριστήριο «Ο πρόεδρος της  Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Φαιστού και το προσωπικό του κοινωνικού προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» της Δημοτικής Ενότητας Τυμπακίου ευχαριστούμε θερμότατα την Τράπεζα Πειραιώς και τον κ. Αλεβυζάκη Νικόλαο για την άμεση ανταπόκριση τους στο αίτημά μας για δωρεάν παραχώρηση εξοπλισμού γραφείων (γραφεία, ντουλάπια, καθίσματα, υπολογιστή, εκτυπωτή, φαξ κλπ) για το προσωπικό του προγράμματος».

Στο δεύτερο ευχαριστήριο ευχαριστούν τον  Αγροτοβιομηχανικό Συνεταιρισμό Τυμπακίου και ειδικότερα το πρακτορείο μεταφορών για την δωρεάν μεταφορά από Αθήνα προς Τυμπάκι, του εξοπλισμού των γραφείων του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» της ΔΕ Τυμπακίου.

 

mesaralive.gr  01 February, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα