«Εισβάλουν» μέρα - μεσημέρι σε σπίτια της ενδοχώρας θρασύτατοι κλέφτες

  10 September, 2019 ΑΡΘΡΑ
«Εισβάλουν» μέρα - μεσημέρι σε σπίτια της ενδοχώρας θρασύτατοι κλέφτες

Δύο περιστατικά κλοπής και απόπειρας κλοπής, τα οποία δεν έχουν προκαλέσει όχι μόνο ανησυχία, αλλά και την οργή των κατοίκων για το θράσος των ανθρώπων αυτών, σημειώθηκαν σε μία ημέρα.

Τα δύο περιστατικά τα οποία έλαβαν χώρα το τελευταίο Σάββατο του Αυγούστου, ανησύχησαν τους κατοίκους και κινητοποίησαν την Αστυνομία.  

Στο πρώτο περιστατικό, θύμα μία ηλικιωμένη γυναίκα. Άνδρας προφασιζόμενος τον υπάλληλο της ΔΕΗ και δήθεν ότι ήθελε να μετρήσει το ρολόι, «μπούκαρε» στο σπίτι της και της πήρε τη σύνταξη.

Όπως είπε στη γυναίκα έψαχνε το ρολόι για να μετρήσει το ρεύμα και εκείνη χωρίς να αντιληφθεί τις πραγματικές προθέσεις του, του υπέδειξε που ακριβώς ήταν, ωστόσο μπήκε στο δωμάτιο που κοιμόταν και ψάχνοντας στο κομοδίνο της, της πήρε τα χρήματα της σύνταξης. 

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες την απείλησε ότι θα της κάνει κακό και μόνο αν τον άφηνε να δράσει ανενόχλητος δεν θα την πείραζε.

Φοβήθηκε, τον άφησε να δράσει όπως… ήθελε και όταν έφυγε κάλεσε την Αστυνομία.

Την ίδια ημέρα και με διαφορά λίγης ώρας, δράστης ή δράστες διέρρηξαν άλλο σπίτι, στο ίδιο δημοτικό διαμέρισμα, το οποίο βρίσκεται στο κεντρικό δρόμο, παραβίασαν πόρτα και τα έκανα όλα μέσα γης μαδιάμ, ψάχνοντας πράγματα αξίας για να πάρουν.

Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού έλειπαν εκείνη την στιγμή και όταν μπήκαν στο σπίτι τους δεν πίστευαν στα μάτια τους, από το θράσος που είχαν οι άνθρωποι αυτοί να μπουν μέρα μεσημέρι και να ψάξουν… ανενόχλητοι για χρήματα ή πράγματα αξίας...

Ανησυχητικές είναι οι διαστάσεις παίρνει το φαινόμενο των κλοπών και των διαρρήξεων με θύματα κυρίως ανήμπορους συμπολίτες μας, ηλικιωμένους και με κινητικά προβλήματα. 

 

  10 September, 2019 ΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα