“Είναι ντροπή για δυο αλήτες να έχει κακό όνομα η Μεσαρα”

  10 January, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
“Είναι ντροπή για δυο αλήτες να έχει κακό όνομα η Μεσαρα”

Τα πράγματα με το όνομά τους λέει ο γιατρός του Κέντρου Υγείας Μοιρών, Μανώλης Μεραμβελιωτάκης, μετά το αδιανόητο επεισόδιο με πρωταγωνιστές συνοδό ασθενή και έναν γιατρό, που είχε ως αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του γιατρού. Με ανάρτησή του στο Facebook το απόγευμα της Δευτέρας, ο γιατρός κάνει λόγο για "ένα δυο αλήτες" που χαλάνε το όνομα της Μεσαράς.

Όπως αποκαλύπτει ο γιατρός, η αιτία της απαράδεκτης επίθεσης σε βάρος του γιατρού ήταν η εντύπωση (!) ότι ο γιατρός έβαζε στον ασθενή εμβόλιο κατά του κορωνοϊού! Έκανε λόγο επίσης για πισώπλατη επίθεση, αλλά περιγράφοντας και την αυταπάρνηση των"υπηρετών" του πολύπαθου Δημόσιου Συστήματος Υγείας, σημείωσε ότι ο τραυματισμένος γιατρός, τέλειωσε την εφημερίδα του και κατόπιν μετέβη στο νοσοκομείο όπου διαγνώστηκαν τα κατάγματα στο ισχίο και στα πλευρά.

Απευθύνεται και στο δήμαρχο, ανακαλώντας δέσμευση για εγκατάσταση καμερών μετά από ανάλογο περιστατικό στο παρελθόν. Απευθύνεται όμως και στον ίδιο το δράστη της επίθεσης, λέγοντας πως υπερηφανεύεται στα καφενεία για την πράξη του!

Είναι ένας άνθρωπος που ζει καθημερινά αυτή τη μαύρη πλευρά της Κρήτης, που εξακολουθεί να υφίσταται,προφανώς και υπό την ανοχή κάποιων...

 

  10 January, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα