Είχαν Αγίους (Πάντες) βοηθούς τρεις νεαροί Μεσαρίτες

mesaralive.gr  04 June, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Είχαν Αγίους (Πάντες) βοηθούς τρεις νεαροί Μεσαρίτες

Φώτο: Αρχείου

Άγιους Πάντες- και τους αερόσακους- βοηθούς είχαν οι τρεις νεαροί που επέβαιναν σε δύο αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν σε δύο διαφορετικά τροχαία τα ξημερώματα της Κυριακής στη Μεσαρά.

Συγκεκριμένα, το πρώτο τροχαίο συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής στο δρόμο Τυμπάκι - Μοίρες, όταν το αυτοκίνητο που επέβαιναν δύο νεαροί έφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε δέντρο. Το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα σιδηρικών ενώ τα δύο νεαρά παιδιά που επέβαιναν μέσα παρελήφθησαν από το ΕΚΑΒ και συνοδεία γιατρού μεταφέρθηκαν στο εφημερεύον νοσοκομείο του Ηρακλείου με τον ένα από τους δύο να έχει τραυματιστεί πιο σοβαρά.

Την ίδια περίπου ώρα ένα νέο τροχαίο συνέβαινε αυτή τη φορά έξω από τους Αγίους Δέκα όταν νεαρός οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του προσέκρουσε σε δέντρο και ανέβηκε στο πρανές του δρόμου. Το αυτοκίνητο υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές, ευτυχώς ωστόσο ο νεαρός οδηγός δεν τραυματίστηκε. Και στις δυο περιπτώσεις άνοιξαν οι αερόσακοι που όπως φαίνεται έσωσαν από τα χειρότερα τους νεαρούς Μεσαρίτες, που σίγουρα είχαν βοηθούς και τους Αγίους Πάντες που γιόρταζαν χθες!

 

mesaralive.gr  04 June, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ