«Είχαμε ενημερώσει τα Λιμεναρχεία να προσέχουν τα πληρώματα τον Αντώνη, για να μην του συμβεί κάτι»

https://www.neakriti.gr/  08 September, 2023 ΑΡΘΡΑ
«Είχαμε ενημερώσει τα Λιμεναρχεία να προσέχουν τα πληρώματα τον Αντώνη, για να μην του συμβεί κάτι»


Αποκαλύψεις για τον 36χρονο Αντώνη Καργιώτη και το Σάπιο σύστημα

Ο κ. Καναβάκης, μιλώντας στον 98.4 σημείωσε ότι τον τόνο δίνουν οι εκάστοτε εξουσίες που με όρους σήψης, έχουν αφήσει την σαπίλα πλέον να διαχέεται και στο κοινωνικό σώμα

Ο επιστημονικά υπεύθυνος της ΚΜΨΥ του Λασιθίου, ψυχίατρος  Μανόλης Καναβάκης, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό 98.4 αποκάλυψε σήμερα, πως η κοινωνική υπηρεσία της Μονάδας, είχε από καιρό ενημερώσει τα λιμεναρχεία της Κρήτης, εξαιτίας της αγάπης του 36χρονου Αντώνη Καργιώτη να ταξιδεύει ακτοπλοϊκά, ώστε να τον προσέχουν τα πληρώματα των πλοίων της γραμμής για να μην του συμβεί κάποιο ατύχημα, ως άτομο με αναπηρίες και αντί αυτού κάποιοι με ψυχολογία ανώτερου σε δυνατότητες, τελικά τον έπνιξαν με τις ενέργειες τους.

Ο κ. Καναβάκης, μιλώντας για τα φαινόμενα παρακμής και εκβαρβαρισμού που επικρατούν πλέον και στη κοινωνία, σημείωσε ότι τον τόνο δίνουν οι εκάστοτε εξουσίες που με όρους σήψης, έχουν αφήσει την σαπίλα πλέον να διαχέεται και στο κοινωνικό σώμα.

Οι απαράδεκτες δηλώσεις είπε, του Υπουργού Ναυτιλίας αντί να τον στείλουν σπίτι του, απλά ανασκευάζονται και το σήμα στη κοινωνία είναι ότι ευπρεπείς συμπεριφορές είναι ανεκτές μόνο για τους ίσους με εμάς ή τους ανώτερους, όσοι σχηματικά εκλαμβάνονται κατώτεροι σε ικανότητες ή ρώμη από εμάς, απλά τους στέλνουμε στον Καιάδα.

 

https://www.neakriti.gr/  08 September, 2023 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα