Έφυγε πρόωρα για να συναντήσει τον Ψαρονίκο, στη γειτονιά των αγγέλων

mesaralive.gr  20 November, 2015 ΚΟΣΜΟΣ
Έφυγε πρόωρα για να συναντήσει τον Ψαρονίκο, στη γειτονιά των αγγέλων

Σκοτώθηκε ο Γιώργης Ξυλούρης

Δύσκολες ώρες για την οικογένεια των Ξυλούρηδων, τα Ανώγεια....Συγκλονίστηκαν όλοι όσοι έμαθαν ξαφνικά για το θάνατο του Γιώργη Ξυλούρη-το γιο του θρυλικού Ψαρονίκου- που σκοτώθηκε αργά το απόγευμα της Πέμπτης σε τροχαίο δυστύχημα στην Αθήνα, όταν το δίκυκλο που επέβαινε  συγκρούστηκε με ταξί στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας στο ρεύμα   εξόδου λίγο πριν την κάτω Κηφισιά και ενώ κατευθυνόταν στο σπίτι του.

Η σύγκρουση έγινε στις 6 μ.μ το απόγευμα της Πέμπτης 19 Νοεμβρίου και ο αγαπητός σε όλους Γιώργης εξέπνευσε στις 9 το βράδυ στο ΚΑΤ όπου είχε διακομισθεί. Σε ηλικία μόλις 55 ετών έφυγε από τη ζωή για να συναντήσει τον αγαπημένο του πατέρα Νίκο Ξυλούρη ή Ψαρονίκο.

Ο Γιώργης Ξυλούρης, για πολλά χρόνια μουσικός παραγωγός, άφησε ορφανό τον ''Αόρατο Θίασο'' του, την επιτυχημένη εκπομπή που παρουσίαζε στον ραδιοφωνικό σταθμό ''Στο Κόκκινο 105,5'' στον οποίο βρέθηκε από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του,  κάθε Σάββατο και Κυριακή.

"Γιώργη μας σ’ αυτό το πρώτο κείμενο και με το ξαφνικό χτύπημα του φευγιού σου που να βρεθούν τα λόγια; Μόλις χτες θρηνούσαμε τον Γιώργο Ανανδρανιστάκη που έφυγε πρόωρα απο καντά μας και τώρα έφυγες κι εσύ!
 
Σύντεκνε ....πως θα το νταγιαντίσουμε;
 
Καλό ταξίδι Γιώργη μας...καλό ταξίδι....." έγραψαν οι συνάδελφοί του στο Κόκκινο...
 

 

Δείτε επίσης

    Δεν υπάρχουν καταχωρήσεις
mesaralive.gr  20 November, 2015 ΚΟΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα