Έχασε το μετάλλιο,κέρδισε το σεβασμό και το χειροκρότημα!

  23 June, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Έχασε το μετάλλιο,κέρδισε το σεβασμό και το χειροκρότημα!

Ήττα για την Κέλλυ Κυδωνάκη στο τελικό του ρεπεσάζ στην κατηγορία των 68k και πέμπτη θέση για την πρωταθλήτρια απο το Τυμπάκι στο τουρνουά Κ1 που διεξήχθη στο Μόντρεαλ του Καναδά-Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν μόλις η δεύτερη συμμετοχή της στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Η Κέλλυ συνεχίζει να ανεβαίνει σταθερά τα σκαλοπάτια της καταξίωσης και είναι σίγουρο ότι οι ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις και τα μετάλλια είναι μπροστα!

Το χειροκρότημα είναι όλο δικό της. Της ανήκει και με το παραπάνω. Αντιμετώπισε πολύ πιο έμπειρες καρατέκα, στη μόλις δεύτερη συμμετοχή της σε τουρνουά τέτοιου επιπέδου, φτάνοντας μια ανάσα από τον τελικό και μία μέρα αργότερα έφτασε να διεκδικεί το μετάλλιο!

Αποχωρεί από το Μόντρεαλ με μια ονειρεμένη πορεία. Τέσσερις νίκες σε έξι αγώνες. Τέσσερις νίκες απέναντι σε παίκτριες που αναμφίβολα ήταν πιο έμπειρες από εκείνη, αλλά δεν κατάφεραν να τη λυγίσουν!

Ο αγώνας

Ακόμα και η ήττα από την Someya ήρθε  στο τελευταίο λεπτό,με τη νεαρή αθλήτρια να τα δίνει όλα ξεδιπλώνοντας όλο το ταλέντο της.

Η προσπάθεια ήταν ανάλογη και σήμερα. Φυσικά και η Tang δεν είναι τυχαία καρατέκα. Χαρακτηριστικό είναι ότι η νούμερο 2 του κόσμου, Kayo Someya, δυσκολεύτηκε για να την κερδίσει σημειώνοντας ένα yuko στο τελευταίο λεπτό.

Παρά το γεγονός αυτό η Κυδωνάκη δεν επέτρεψε στην Tang να της πάρει σημείο. Την ίδια στιγμή η αθλήτρια μας απο την πλευρά της δυσκολευόταν να επιβάλλει τους δικούς της κανόνες με αποτέλεσμα η Κινέζα να καταφέρει να ανέβει στο βάθρο.

Το χάλκινο μετάλλιο κρίθηκε από την απόφαση των κριτών που με 4-1 έδωσαν τη νίκη και το μετάλλιο στην Κινέζα, με την Κυδωνάκη να κατακτά την 5η θέση, αλλά να κερδίζει το σεβασμό και το χειροκρότημα όλων.

 

  23 June, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ