Έβαζε κόλλα στο στόμα & στα μάτια της κόρης του για να σταματήσει να κλαίει

Απάνθρωπες μεθόδους εφάρμοζε ένας πατέρας από το Τέξας στη 12 μηνών κόρη του για να την κάνει να σταματήσει να κλαίει.
Ο Τζόνι Λι Κάρτερ συνελήφθη την Δευτέρα 24/9 στο El Paso και κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για κακοποίηση παιδιού που προκάλεσε σοβαρό σωματικό τραυματισμό, όπως αναφέρει το αστυνομικό τμήμα της Odessa.
Στις 16/9 η μητέρα του βρέφους κάλεσε την αστυνομία γιατί ο 29χρονος άνδρας αποπειράθηκε να πνίξει το κοριτσάκι, το γρονθοκόπησε και στη συνέχεια χρησιμοποίησε ισχυρή κόλλα για να κλείσει τα ματάκια του και το στόμα του ώστε να το κάνει να σταματήσει να κλαίει!
Ο Κάρτερ φρόντισε να εξαφανιστεί πριν οι αστυνομικοί φτάσουν στο δωμάτιο του μοτέλ που μένει το τελευταίο διάστημα η οικογένεια. Σύμφωνα με τις αρχές στο δωμάτιο εντοπίστηκε κι άλλο ένα βρέφος δύο μηνών κάτω από πολλές κουβέρτες και μαξιλάρια.
Πηγή: newsbeast.gr
Δείτε επίσης
- Μεσαρά: Αυγουστιάτικη πανσέληνος μετα μουσικής σε Φαιστό και Γόρτυνα
- Tυμπάκι: Η θεατρική παράσταση – «Τα Ξετελέματα του Καραγκιόζη» στην Πλατεία Αγίου Τίτου
- Διακοπή ρεύματος σήμερα στον Δ. Φαιστού
- Κρήτη TV: γήρανση και μείωση του πληθυσμού στα χωριά της ενδοχώρας του Ηρακλείου
- Ο Μανώλης Κονταρός στο Τυμπάκι
Σχετικά άρθρα
- Ανώγεια:Ηλικιωμένη μιλάει για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια ληστών
- Ενδοοικογενειακή βία : Σοκάρουν τα στοιχεία – 4.702 κρούσματα σε έναν χρόνο
- Ελλάδα:Άγρια κακοποίηση σκύλου – Έδεσαν πέτρες και τον πέταξαν στη θάλασσα
- Έκοψαν το πόδι και τα αυτιά σκύλου στην Ξάνθη
- Πίσω απ’τα σίδερα οι...γονείς που ξύρισαν το κεφάλι της κόρης τους