Δύο συλλήψεις για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων
Συνελήφθη την Τρίτη το βράδυ, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσαράς, 52χρονος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Όπλων.
Ειδικότερα, διενεργήθηκε έλεγχος, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας στον 52χρονο, όπου βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε πιστόλι, για το όποιο είχε χορηγηθεί άδεια κατοχής, 2 γεμιστήρες και 24 φυσίγγια, παραβιάζοντας τους όρους και της προϋποθέσεις της χορηγηθείσας άδειας.
Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.
Λίγες ώρες αργότερα και συγκεκριμένα το πρωί της Τετάρτης, συνελήφθη και ένας 55χρονος από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσαράς, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.
Ειδικότερα, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 55χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κυνηγετικό όπλο, για το οποίο δεν κατείχε την προβλεπόμενη από το Νόμο σχετική άδεια και 27 φυσίγγια.
Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών.
Δείτε επίσης
- Τα ημιτελή έργα και το...μυστήριο της απένταξης
- Δήμος Φαιστού: Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία για έντονα καιρικά φαινόμενα
- “Έρχεται” ο 28ος Αγώνας Ανώμαλου Δρόμου Κουδουμά
- Σημαντική ενημέρωση απο τον ΤΟΕΒ Α’ Ζώνης...
- Λιμενικός Σταθμός Δήμου Φαιστού : Απαραίτητη η πληρωμή των λιμενικων τελών για το 2025