Δυο μάχιμοι στο Αστυνομικό Μέγαρο

Είναι δύο από τα πιο «μάχιμα» στελέχη που διαθέτει αυτή τη στιγμή η Αστυνομία στην Κρήτη και το Ηράκλειο έχει την τύχη να τα έχει στην... υπηρεσία του και μάλιστα από δύο θέσεις αιχμής. Ο λόγος για το νέο Αστυνομικό Διευθυντή Νίκο Σπυριδάκη και τον συνονοματο του Νικο Χρυσάκη που αναλαμβανει χρέη αστυνομικού υποδιευθυντή.
Στα πλαίσια των Κρίσεων που έγιναν από την ΕΛ.ΑΣ. και των ανακατατάξεων, οι δύο άνδρες, γνωστοί για την προσφορά τους στο Σώμα και τη δράση τους με στόχο την προστασία του πολίτη και την τόνωση του αισθήματος ασφάλειας, αναλαμβάνουν να συνεχίσουν το έργο τους από το νέο τους μετερίζι.
Δύο άνδρες που από τη μια θα συνεχίσουν το επιτυχημένο έργο των προκατόχων τους, από την άλλη θα φέρουν και νέα πνοή εντός και εκτός του Αστυνομικού Μεγάρου.
Δείτε επίσης
- Πορσωρινή λειτουργία του Περιφερειακού Ιατρείου Ζαρού στο σχολείο λόγω εργασιών
- Ξεκινά τη θερινή λειτουργία του το Δημοτικό Κολυμβητήριο του Δήμου Φαιστού
- ΕΠΑΛ Μοιρών: Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τη νέα σχολική χρονια
- Υπό έλεγχο η φωτιά στον Τσίγκουνα
- Νέα πυρκαγιά στη Μεσαρά, και πάλι στον Τσίγκουνα που κάηκε πριν 4 μέρες