Δυνατά ζευγάρια στην κλήρωση του κυπέλλου ΕΠΣΗ

  07 December, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Δυνατά ζευγάρια στην κλήρωση του κυπέλλου ΕΠΣΗ

Αρκετές δυνατές αναμετρήσεις έβγαλε η κληρωτίδα στη φάση των «16» του κυπέλλου της ΕΠΣΗ με τα παιχνίδια Γιούχτας - ΠΑΟΚ και ΠΑΝΟΜ Τύλισος να ξεχωρίζουν.

Στα Μάλια διεξήχθη η κλήρωση της φάσης των προημιτελικών του κυπέλλου της ΕΠΣΗ το απόγευμα της Τετάρτης (6/12), με τα ζευγάρια που διαμορφώθηκαν να είναι ιδιαίτερα αμφίρροπα. Εκείνα βέβαια που κεντρίζουν το ενδιαφέρον είναι αυτά των ομάδων της Α1 ΕΠΣΗ.

Από τα υπόλοιπα ζευγάρια  οι  αναμετρήσεις Τριτωνία - ΠΟΑ, Ζαρός - ΑΕΚ και Γούβες-Μινωική δείχνουν να έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ενώ οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν σε δύο.. δόσεις και συγκεκριμένα στις 13 και στις 20 Δεκεμβρίου, με τα παιχνίδια είναι νοκ άουτ.

Να σημειωθεί παράλληλα πως κατά τη διάρκεια της κλήρωσης ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου γνωστοποίησε πως το ερχόμενο σαββατοκύριακο (9-10/12) οι διαιτησίες στα παιχνίδια της ΕΠΣΗ θα είναι δωρεάν, κάτι το οποίο είχε προαναγγείλει και η Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης πριν από κάποιο διάστημα, χωρίς όμως να είχε αναφέρει συγκεκριμένη ημερομηνία.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου

Τριτωνία-ΠΟΑ

ΠΑΝΟΜ-Τύλισος

Γιούχτας-ΠΑΟΚ

Γούβες-Μινωική

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου

Δίας - Μοίρες

Ζαρός-ΑΕΚ

Πόρος-Γόρτυς

Χαραυγή-ΑΟΤ

 

  07 December, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα