ΔΡΩ: «Ζητάμε αίθουσα να στεγάσουμε τις ιδέες μας»

mesaralive.gr  28 May, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
ΔΡΩ: «Ζητάμε αίθουσα να στεγάσουμε τις ιδέες μας»

Φώτο: mesaralive

Τέσσερα χρόνια , παρά την σπουδαία δράση των μελών της, η Ομάδα Νεολαίας Φαιστού ΔΡΩ, παραμένει άστεγη.

Μάλιστα μια συζήτηση που είχε ανοίξει για στέγαση της ΔΡΩ στο Αλσύλλιο του Κούλε δεν έφερε το αποτέλεσμα που θα επιθυμούσαν οι Νεολαίοι της ΔΡΩ.  Ο νέος  Πρόεδρος της ΔΡΩ Στέφανος Καργάκης,  μαζί με τα μέλη του ΔΣ της Ομάδας, βρέθηκε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φαιστού την Παρασκευή το βράδυ καταθέτοντας εκ νέου αίτημα για τη στέγαση της Εθελοντικής Ομάδας σε ένα τμήμα του κτηρίου της Δημοτικής Βιβλιοθήκης.

 Όπως αναφέρθηκε από το Στέφανο Καργάκη, ζητείται το ¼ του χώρου του κτηρίου, ενώ σύμφωνα με την πρόταση της ΔΡΩ «αυτό θα μπορεί εύκολα να χωριστεί με γυψοσανίδα και να αποτελέσει ένα ξεχωριστό χώρο, για τη στέγαση της ΔΡΩ».

Το λόγο πήρε ο Δήμαρχος Φαιστού κ. Γιώργος Αρμουτάκης, ενημερώνοντας ότι «τώρα γίνεται η μετακόμιση της βιβλιοθήκης, την επόμενη εβδομάδα περιμένουμε κι άλλα βιβλία από την Αθήνα. Την πρόταση για την στέγαση της ΔΡΩ στο κτήριο της βιβλιοθήκης  την έκανα εγώ και όχι τυχαία. Ας περιμένουμε να ολοκληρωθεί η τοποθέτηση των βιβλίων και θα το κουβεντιάσουμε. Μπορεί να μείνει  και ως έχει. Δεν υπάρχει αντίρρηση, απλά να περιμένουμε να ολοκληρωθεί η διαδικασία μεταφοράς των βιβλίων». Για την παραχώρηση του χώρου δεν φάνηκε να έχει αντίρρηση το Δημοτικό Συμβούλιο Φαιστού, ωστόσο ο Πρόεδρος της ΔΡΩ ζήτησε από το σώμα «να το δείτε λίγο πιο ζεστά, για να μην μπούμε και πάλι σε ένα κύκλο διαλόγου και να έρθουμε  μετά από ένα χρόνο να συζητάμε πάλι το ίδιο θέμα».

 

mesaralive.gr  28 May, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα