Διακοπές ρεύματος σήμερα στον Δ. Φαιστού

  11 September, 2022 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Διακοπές ρεύματος σήμερα στον Δ. Φαιστού

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν σήμερα Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου, σε περιοχές του νομού Ηρακλείου, καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ υλοποιεί έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων.

Από 7:00 π.μ. έως 8:00 π.μ. στις παρακάτω περιοχές του Ηρακλείου: Στην Αλικαρνασσό, στο Καρνάγιο και στην περιοχή πάνω από το καρνάγιο, επίσης στην περιοχή του του Δημοτικού σχολείου στην οδό Μαυσώλου. Στη Λ.Ικάρου από την οδό Ηροδότου έως την οδό Νηρέως στον Πόρο, μετά παρόδων. Επίσης στις περιοχές της εκκλησίας Αγ. Δημητρίου στον Κατσαμπά του κόμβου Κατσαμπά, του Δημ. σχολείου Κατσαμπά, της επιχείρησης Μύθος Λαντ. Στον Πόρο στην περιοχή του πρώην σινε Κρόνου, του κτηνιατρείου, της πλατείας Αγ. Γεωργίου και του ορφανοτροφείου.

Από 8:00 π.μ. έως 9:30 π.μ. στις παρακάτω περιοχές του δήμου Φαιστού: Στα Καπαριανά στην περιοχή του πρατηρίου υγρών καυσίμων Τσαγκαράκη και στην περιοχή της Ενώσης. Στις Μοίρες, από την είσοδο των Μοιρών έως τη διασταύρωση της Γαλλιάς. Επίσης στην κεντρική πλατεία των Μοιρών έως την τράπεζα EUROBANK.

Από 8:00 π.μ. έως 2:00 μ.μ. στις παρακάτω περιοχές του δήμου Φαιστού: Στο Δ. Φαιστού στις περιοχές του Ι. Ν. Αγίου Νεκταρίου, του Αστυνομικού τμήματος, των Δημοτικών Σφαγείων, του πολυκαταστήματος Homais, των επιχειρήσεων Πετρόπουλου και car wash Λεμονάκη και στις οδούς Α. Παπανδρέου από την οδό Κόρακα έως την οδό 25ης Μαρτίου, 25ης Μαρτίου από την οδό Σκουντή έως το πολυκατάστημα Homais και στην 28η Οκτωβρίου από την οδό 25ης Μαρτίου μέχρι την οδό Φερραίου.

Από 9:30 π.μ. έως 11:30 π.μ. στις παρακάτω περιοχές του δήμου Χερσονήσου: Στο Δ. Χερσονήσου, στη Χερσόνησο, στον κεντρικό δρόμο στην οδό Ελ. Βενιζέλου από την οδό Σολωμού μέχρι την οδό Σανουδάκη μετά παρόδων. Στις περιοχές των επιχειρήσεων αρτοποιείου The bakery, πρατήριο σανδαλιών, κομμωτηρίου Όλια, souvenir Milion και στις οδούς Μάχης Κρήτης, Αστιγκάκη, Σανουδάκη και 25ης Μαρτίου.                          

Από 1:00 μ.μ. έως 2:00 μ.μ. στις παρακάτω περιοχές του δήμου Φαιστού: Στα Καπαριανά στην περιοχή του πρατηρίου υγρών καυσίμων Τσαγκαράκη και στην περιοχή της Ένωσης. Στις Μοίρες, από την είσοδο των Μοιρών έως τη διασταύρωση της Γαλλιάς. Επίσης στην κεντρική πλατεία των Μοιρών έως την τράπεζα EUROBANK .

 

  11 September, 2022 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα