Διαφορετική όψη πήρε το λιμάνι του Κόκκινου Πύργου Τυμπακίου

mesaralive.gr  18 May, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Διαφορετική όψη πήρε το λιμάνι του Κόκκινου Πύργου Τυμπακίου

Φωτο: mesaralive.gr

«Άνοιξε» στην κυριολεξία ο όμορφος χώρος του Λιμανιού του Κόκκινου Πύργου Τυμπακίου, μετά την απομάκρυνση των αντιαισθητικών αλλά και επικίνδυνων μπλόκων!

Να υπενθυμίσουμε ότι μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα, ένας στόχος που είχε βάλει ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Κόκκινου Πύργου επετεύχθη. Τα τσιμεντένια μπλόκα που βρίσκονταν εκεί ως απομεινάρια του έργου του λιμανιού εδώ και δεκαετίες απομακρύνθηκαν, με εργασίες από τον ΟΛΗ!

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως έχει ήδη γραφτεί, το θέμα της απομάκρυνσης των μπλόκων, «πάλεψε» ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων και Εισαγγελέας κ. Νίκος Μαρκάκης. Ο  κ. Μαρκάκης, τον οποίο  συναντήσαμε στο Τυμπάκι, μας μίλησε για την όλη προσπάθεια και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απομάκρυνση των τσιμεντένιων μπλόκων. Όπως μας είπε ήταν ένα πολύ σοβαρό θέμα αφού πέρα από το ότι ήταν αντιαισθητικά, το σημαντικότερο ήταν ότι ήταν πολύ επικίνδυνα... Ο κ. Μαρκάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα. Μια ικανοποίηση  που νιώθει ο καθένας που θα επισκεφθεί σήμερα το λιμάνι του Κόκκινου Πύργου Τυμπακίου, το οποίο πραγματικά έχει ανοίξει «αποκαλύπτοντας» τις ομορφιές του από πολύ μακριά, αφού πλέον δεν «κρύβεται» πίσω από τα τσιμεντένια μπλόκα τα οποία αποτελούν παρελθόν! 

 

mesaralive.gr  18 May, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα