
Με μία ομολογουμένως... ιδιαίτερη εμφάνιση βγήκε στην εκπομπή του ο παρουσιαστής Γκαμπέρ αλ Καρμούτι διαμαρτυρόμενος για το θέμα που αφορά όλους τους πολίτες.
Οι "φουσκωμένοι" λογαριασμοί κάλυπταν τον τεράστιο φάκελο τον οποίο φορούσε όπου εκεί εικονίζονταν δεκάδες λογαριασμοί κυρίως ηλεκτρικής ενέργειας.
Υπενθυμίζεται ότι η κυβέρνηση της Αιγύπτου ανακοίνωσε ότι σταδιακά θα αρχίσουν να μειώνονται οι επιδοτήσεις στην ενέργεια, με αποτέλεσμα να αυξηθούν οι τιμές στους λογαριασμούς ενέργειας, ώστε να καλυφθεί αυτό που πλέον δεν θα καλύπτει το Κράτος.
«Αέριο, νερό, ηλεκτρικό σχεδόν κοστίζει περισσότερο να πληρώσεις αυτά από το να νοικιάσεις ένα διαμέρισμα» έγραψε στο Twitter ένας εξαγριωμένος πολίτης.
ΠΗΓΗ: ekriti.gr
Δείτε επίσης
- Κίνα: Συναγερμός για τον ιό Chikungunya
- Τι σημαίνει η αναγνώριση παλαιστινιακού κράτους – Η ιστορία πίσω από τη λύση των δύο κρατών
- Νετανιάχου: «χωρίς επιστροφή» το σχέδιο για κατάληψη ολόκληρης της Λωρίδας της Γάζας
- Ρύπανση από πλαστικό: διαπραγματεύσεις στη Γενεύη για παγκόσμια συμφωνία
- Ουκρανία: οι βομβαρδισμοί των τελευταίων ωρών – 26 νεκροί ανάμεσά τους τρία παιδιά
Σχετικά άρθρα
- Μονή Αγ. Αικατερίνης Σινά: «λουκέτο» βάζει η Αίγυπτος-δήμευση περιουσίας και εξώσεις
- Αίγυπτος: H Βουλή άναψε το πράσινο φως για στρατιωτική επέμβαση στη Λιβύη
- Όλες οι αλλαγές στα τιμολόγια της ΔΕΗ - Οι νέες χρεώσεις
- Μαριχουάνα Πέπσι: Κι όμως, αυτό είναι το πραγματικό όνομα μιας ακαδημαϊκού στις ΗΠΑ
- “Πονοκέφαλος” για χιλιάδες Κρητικούς απο τα..ραβασάκια της ΔΕΗ