Δήμος Φαιστού: Συστάσεις απο την πολιτική προστασία ενόψει της νέας κακοκαιρίας

  26 January, 2024 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Δήμος Φαιστού: Συστάσεις απο την πολιτική προστασία ενόψει της νέας κακοκαιρίας

Aναλυτικά όσα αναφέρονται στη σχετική ανακοίνωση:

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Φαιστού ενημερώνει το κοινό και τους δημότες της για το προσεχές κύμα κακοκαιρίας το οποίο προβλέπεται σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις να φθάσει στην Κρήτη τα επόμενα εικοσιτετράωρα, πλήττοντας ακόμα και περιοχές σε υψόμετρα κάτω των 600 μέτρων.
Σύμφωνα με προβλέψεις και χάρτες που έχει εκδώσει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία αναμένονται έντονη βροχόπτωση θυελλώδεις άνεμοι και χιονοπτώσεις στα ορεινά, με πιθανότητες χιονοπτώσεων ακόμα και στις ημιορεινές περιοχές.
Για το λόγο αυτό παρακαλούνται οι κτηνοτρόφοι και μελισσοκόμοι του Δήμου, να προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες και να μεριμνήσουν για τα κοπάδια και τα σμήνη τους.
Στο μεταξύ, συνεχίζουν να ισχύουν όλες οι βασικές συστάσεις και προειδοποιήσεις πολιτικής προστασίας.
Προσοχή στις Μετακινήσεις: Λόγω πιθανής ολισθηρότητας του οδοστρώματος καλούνται οι πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις μετακινήσεις τους.
Παρακαλούμε τους δημότες να παρακολουθούν τις τοπικές ειδήσεις και τις ανακοινώσεις από τις αρμόδιες αρχές. Η ασφάλεια των πολιτών είναι η κύρια προτεραιότητα της Πολιτικής Προστασίας και γι’ αυτό έχουν ληφθεί όλα τα απαιτούμενα μέτρα.

 

Δείτε επίσης

Σχετικά άρθρα

  26 January, 2024 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα