Δήμος Φαιστού: Αποφασίζουν για τη νέα διοίκηση

mesaralive.gr  19 October, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Δήμος Φαιστού: Αποφασίζουν για τη νέα διοίκηση

Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να αναλάβει τυπικά και ουσιαστικά το νέο ΔΣ της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης & Αποχέτευσης του Δήμου Φαιστού, το δύσκολο έργο της διαχείρισης των θεμάτων του νερού στο Δήμο

Την περασμένη Δευτέρα πάρθηκε η απόφαση στη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου το οποίο πραγματοποιήθηκε, σύμφωνα με την οποία θα πρέπει να αποφασιστεί μέσα στις επόμενες μέρες το 11μελές Συμβούλιο της ΔΕΥΑΦ.

Εξελίξεις και αποφάσεις αναμένονται την ερχόμενη Τετάρτη, οπότε και θα γίνει ειδική συνεδρίαση των μελών για τη σύσταση σε Σώμα της νέας ομάδας που θα αναλάβει τα ηνία της Επιχείρησης, με στόχο, αφενός της διαχείρισης της ύδρευσης, αφετέρου της επίλυσης των όποιων διαχειριστικων θεμάτων προκύψουν.

Το έργο της συγκεκριμένης Επιχείρησης είναι δύσκολο, όμως όπως έχει τονιστεί από κύκλους της Δημοτικής Αρχής, στόχος ειναι η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, μέσα από την άμεση αντιμετώπιση των προβληματων που θα προκύψουν, αλλά και η πραγματοποίηση ενεργειών που θα οδηγήσουν σε απτά, θετικά αποτελέσματα.

Στα πλάνα της Δημοτικής Αρχής για αυτή την -κομβικής σημασίας - Υπηρεσία, είναι η στελέχωση της με τα πιο ικανά στελέχη που θα μπορέσουν να δώσουν λύσεις, ώστε οι πολίτες να μπορούν να απολαμβάνουν απροβλημάτιστα τα οφέλη του... νερού.

 

mesaralive.gr  19 October, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα