Δεν τα κατάφερε το καμηλάρι, 0-4 από τον ΟΦΗ 94’

mesaralive.gr  07 February, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Δεν τα κατάφερε το καμηλάρι, 0-4 από τον ΟΦΗ 94’

Φώτο: mesaralive

Παίζοντας με δέκα παίκτες από το 9ο λεπτό, η ΑΕΚαμηλαρίου δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα από τον εντυπωσιακό ΟΦΗ 94΄που συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε εντυπωσιακά για την ομάδα του ΟΦΗ '94 όπου στο 9ο λεπτό ο ΟΦΗ '94 κέρδισε πέναλτι απο χέρι του Μαλαξιανάκη, όπου ο ίδιος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και πήρε την άγουσα για τα αποδητήρια.

Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Μανιαδής όπου και σημείωσε το 0-1. Μετά απο επτά λεπτά ο Μπελαδάκης με όμορφο πλασέ σημείωσε το 2-0 για τους πρωτοπόρους της Γ' ΕΠΣΗ.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό κέρδισε πέναλτι ο Σχοιναράκης και μετά απο έντονες διαμαρτυρίες αποβλήθηκε ο προπονητής των γηπεδούχων. Ανέλαβε ξανά την εκτέλεση ο Μανιαδής αλλά αυτήν την φορά απέκρουσε ο Παπαδοσπυριδάκης.

Το δεύτερο ημίχρονο κύλισε με ελάχιστες φάσεις, αλλά με ένα πεντάλεπτο ξέσπασμα οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν δύο τέρματα με τους Μανιαδή και Μπελαδάκη. 

 

Συνθέσεις:

Καμηλάρι: Παπαδοσπυριδάκης, Βολυράκης, Στεφανάκης, Hyka (26' Παπαδάκης), Μαλαξιανάκης, Alla, Θεοδοράκης, Tape, Xhelilaj, Κουρτάκης, Θεοχαράκης

ΟΦΗ '94: Βαρδάκης, Ρουσσάκης, Αποστολάκης, Πλουμής, Λαγουδάκης, Βολτυράκης, Μπελαδάκης, Μανιαδής, Κουκάκης, Νοικοκυράκης, Σχοιναράκης

 

ΤΟ ΜΑΤΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ:

ΓΚΟΛ 9':  Πέναλτι κέρδισε ο ΟΦΗ '94 μετά απο χέρι του Μαλαξιανάκη που αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα απο τον διαιτητή με τον Μανιαδή να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να σημειώνει το 0-1.

ΓΚΟΛ 14': Σέντρα του Κουκάκη απο τα δεξία, βρίσκει τον Μπελαδάκη που με όμορφο πλασέ σημειώνει το 0-2.

15': Πέναλτι για την ομάδα του ΟΦΗ' 94. Απο τα πλάγια της μεγάλης περιοχής ανατράπηκε ο Σχοιναράκης απο τον Xhelilaj. Αποβλήθηκε ο προπονητής του Καμιλαρίου έπειτα απο διαμαρτυρία. Ανέλαβε την εκτέλεση ο Μανιαδής όμως ο τερματοφύλακας τον γηπεδούχων απέκρουσε.

ΓΚΟΛ 74': Απο ενέργεια του Κουτεντάκη, ο Μπελαδάκης πλάσαρε απο κοντά και έκανε το 0-3.

ΓΚΟΛ 78': Κοντινό σουτ του Μανιαδή, με τον παίκτη των φιλοξενούμενων να σημειώνει το δεύτερο του γκολ στο ματς και να κάνει το 0-4.

 

Δηλώσεις Χρ. Ορφανουδάκη

"Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και το ξέραμε εξ αρχής. Ο ΟΦΗ μπήκε πιο δυνατά από εμάς και στο 9ο λεπτό προηγήθηκε. Σταθήκαμε άτυχοι καθώς μείναμε με 10 παίκτες από πολύ νωρίς και κάπου εκεί είχε χαθεί κάθε ελπίδα να διεκδικήσουμε κάτι καλό."

 

Πρίν το παιχνίδι με το Καμηλάρι, η αποστολή του ΟΦΗ βρέθηκε στον Κόκκινο Πύργο, όπου τους απαθανάτησε ο φακός του Mesaralive, να απολαμβάνουν τον καφέ τους στο cafe Del Mar μαζί με τον γενικό διευθυντή της ακαδημίας Γιάννη Κουτεντάκη, το στέλεχος Γιώργο Κουτεντάκη, και τον πρόεδρο του ΟΦΗ ’94 Γιάννη Φασομυτάκη. Να σημειώσουμε πως μετά από ενέργειες της επιτροπής, ο ΟΦΗ 94' ταξίδεψε στη Μεσαρά με το πούλμαν του ΟΦΗ Μια κίνηση που δίνει κύρος και πρεστίζ στις αποστολές του σωματείου εκτός Ηρακλείου.

 

mesaralive.gr  07 February, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα