Δεν πήγαν μόνο τα παιδιά των λουλουδιών στα Μάταλα...αλλά και το ΣΔΟΕ!

mesaralive.gr  25 June, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Δεν πήγαν μόνο τα παιδιά των λουλουδιών στα Μάταλα...αλλά και το ΣΔΟΕ!

φωτο:mesaralive.gr

Έπεσαν "πρόστιμα" με την επίσκεψη του ΣΔΟΕ, στο τριήμερο του Φεστιβάλ των Ματάλων!

Σύμφωνα με πληροφορίες του mesaralive.gr, υπάλληλοι του ΣΔΟΕ, ντυμένοι κατάλληλα για την περίσταση, έκαναν έλεγχο σπιθαμή προς σπιθαμή στα καταστήματα, στους χώρους εστίασης, στις καφετέριες, στα μπαρ, στις καντίνες, ακόμα και στους μικροπωλητές που είχαν στήσει τους πάγκους τους κατά μήκος του δρόμου .

Όπως μας είπαν οι καταστηματάρχες τους πλησίαζαν με όμορφο και ευγενή τρόπο ζητώντας τους τις αποδείξεις, πολλοί ήταν οι συνεπείς, υπήρχαν όμως και άλλοι που δεν είχαν κόψει αποδείξεις, με αποτέλεσμα να τους βεβαιώσουν πρόστιμα έως και 2000 ευρώ!

Ιδιαίτερα εκτεθειμένοι ήταν οι μικροπωλητές που δεν είχαν ταμειακές μηχανές, καθώς ίσως να πίστευαν ότι ήταν καλυμμένοι λόγω τις επινοικίασης του χώρου που έστησαν τους πάγκους τους για το τριήμερο.

Η παρουσία των ανθρώπων του συγκεκριμένου σώματος στην περιοχή των Ματάλων ήταν αναμενόμενη, γιατί είχε δοθεί μεγάλη δημοσιότητα στο φεστιβάλ, αλλά και για τον μεγάλο αριθμό των επισκεπτών που είχε συγκεντρώσει η προηγούμενη διοργάνωση και ήταν γνωστός στο ΣΔΟΕ.

 

mesaralive.gr  25 June, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα