Δεν αφήνουν τίποτα όρθιο οι κλέφτες που συνεχίζουν να κόβουν ξένες ελιές

mesaralive.gr  05 January, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Δεν αφήνουν τίποτα όρθιο οι κλέφτες που συνεχίζουν να κόβουν ξένες ελιές

Δεν έχει τέλος η δράση των κλεφτών που λυμαίνονται ξένες περιουσίες και δεν σέβονται τον κόπο και τον ιδρώτα των ιδιοκτητών λιόφυτων στην περιοχή της Μεσαράς.

Το φαινόμενο της ξυλοκλοπής, με το  οποίο έχει ασχοληθεί το mesaralive.gr από το Καλοκαίρι (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)  παίρνει διαστάσεις ανεξέλεγκτες, με άλλους από τους ιδιοκτήτες να καταγγέλλουν τις δολιοφθορές και άλλους όχι. Οι κλέφτες εισβάλουν σε λιόφυτα και κόβουν τις ελιές, παίρνοντας τα χοντρά ξύλα και αφήνοντας τις φούντες. Μια μέθοδος που την έχουμε δει να επαναλαμβάνεται πολλές φορές τους τελευταίους μήνες (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Τελευταίο περιστατικό, η κοπή δέντρων ελιάς από λιόφυτο με αιωνόβια ελαιόδεντρα και η κλοπή των ξύλων,  όπως καταγγέλλει με ανάρτησή του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο Δημοτικός Σύμβουλος Φαιστού από το Ζαρό κ. Κώστας Μανιουδάκης.  Η φωτογραφία που ανέβασε μιλά από μόνη της για τη ζημιά που υπέστη ο άνθρωποςί, όχι τόσο για την αξία των ξύλων που εκλάπησαν αλλά για την καταστροφή που υπέστησαν τα αιωνόβια αυτά δέντρα.  Ενδιαφέρον έχουν και τα σχόλια που ακολουθούν και δείχνουν πως το κακό έχει παραγίνει στην περιοχή και πως υπάρχουν κι άλλα «θύματα» αυτής της ανεξέλεγκτης κατάστασης, όπως για παράδειγμα πρόσφατο περιστατικό στην Αγία Βαρβάρα…. Το ερώτημα που θέτει για άλλη μια φορά το mesaralive.gr είναι πως και γιατί τα ξύλα αυτά που κλέπτονται από ξένα λιόφυτα πωλούνται. Και ποιος ελεγκτικός μηχανισμός μπορεί να σταματήσει αυτή την παράνομη δράση; Ας το δουν οι υπεύθυνοι….

 

mesaralive.gr  05 January, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα