Χωρίς νερό οι Μοίρες λόγω τεχνικών εργασιών στο δίκτυο

Φωτο: mesaralive.gr
Προσωρινή διακοπή υδροδότησης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στις Μοίρες, από το πρωί μέχρι το βράδυ όπως ανακοίνωσε η ΔΕΥΑ Φαιστού.
Η προσωρινή διακοπή υδροδότησης πραγματοποιείται λόγω ανάγκης εκτελέσεως συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που υδροδοτεί την περιοχή.
«Τα συνεργεία μας θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε η εργασία να τελειώσει το συντομότερο δυνατό και η επαναφορά της υδροδότησης να μπορέσει να γίνει ίσως και πριν από την παραπάνω ώρα» αναφέρεται στο σχετικό ενημερωτικό της ΔΕΥΑ Φαιστού.
Επίσης υπενθυμίζεται ότι θα πρέπει να αποφευχθεί κάθε επαφή με τους αγωγούς κατά τη διάρκεια των εργασιών γιατί αυτή η επαφή είναι επικίνδυνη και σημειώνεται ότι οι εσωτερικές εγκαταστάσεις στα σπίτια των καταναλωτών θα θεωρούνται ότι βρίσκονται εν δυνάμει υπό συνεχή ροή. Επίσης κατά τη διάρκεια των εργασιών θα γίνει καθαρισμός και χλωρίωση της δεξαμενής.
Δείτε επίσης
- Τραγωδία στον Γεροπόταμο: αγωγή κατά του Δήμου Φαιστού, της Περιφέρειας Κρήτης και του Δημοσίου
- Νύβριτος: οριοθετήθηκε η φωτιά που καίει από χτες
- TOEB A’ Zώνη Μεσαρας: Ο απολογισμός της φετινής αρδευτικής περιόδου
- Δήμος Γόρτυνας: Ψήφισμα για την διάσωση του μνημείου στον λόφο Παπούρα του Δήμου Μινώα Πεδιάδας
- Αντίστροφη μέτρηση για τον 9ο Αγώνα “Festos Run”- ως τις 22/9 οι εγγραφές
Σχετικά άρθρα
- Κλειστός ο κεντρικός αύριο στις Μοίρες για το τουρνουά 3x3
- Μοίρες: Αυτοκίνητο παρέσυρε παιδάκι με πατίνι κοντά σε παιδική χαρά
- Πράσινο φως από την 7η Υ.ΠΕ. για το νέο Κέντρο Υγείας Μοιρών
- ΔΕΥΑ Φαιστού: Σημαντική ανακοίνωση με...φόντο τη λειψυδρία
- Mεσαρα: Ενδιαφέρουσα εκδήλωση-Στο επίκεντρο τα ελληνοτουρκικά