«Χτίζουν» τον νέο ΟΦΗ

capitano.gr  28 May, 2019 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
«Χτίζουν» τον νέο ΟΦΗ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο σχεδιασμός του ΟΦΗ για τη νέα σεζόν, ειδικά από τη στιγμή που οριστικοποιήθηκε η παραμονή της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία.

 Οπως είναι γνωστό, στον ΟΦΗ είχαν προετοιμαστεί και για τα δύο ενδεχόμενα: αυτό της παραμονής, αλλά και αυτό του υποβιβασμού στη Super League 2. Από τη στιγμή, λοιπόν, που ο Όμιλος κέρδισε τη σωτηρία του, οι επικεφαλής σήκωσαν τα μανίκια κι έπιασαν αμέσως δουλειά.

Πρώτο μέλημα τούτη τη στιγμή είναι οι συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές των οποίων λήγουν τα συμβόλαια. Ηδη έχουν αρχίσει οι πρώτες κουβέντες με αυτούς που ο ΟΦΗ θέλει να κρατήσει και τη νέα σεζόν, ενώ ενημερώνονται σιγά-σιγά και αυτοί που δεν βρίσκονται στα πλάνα του τεχνικού επιτελείου.

Οταν ολοκληρωθεί το θέμα των ανανεώσεων και γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις, ο ΟΦΗ θα «τρέξει» το θέμα των δανεικών ποδοσφαιριστών, με πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα αυτά των Μεγιάδο και Γιακουμάκη. Ο δεύτερος σε πρόσφατες ραδιοφωνικές του δηλώσεις τόνισε ότι θα τον ενδιέφερε η προοπτική του ΟΦΗ και άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Από την πλευρά του ο ΟΦΗ εφόσον αποφασίσει ότι θέλει να τον κρατήσει θα μιλήσει με την ΑΕΚ για να προχωρήσει το θέμα. Θυμίζουμε ότι η κρητική ομάδα έχει την οψιόν αν επιθυμεί να επεκτείνει τον δανεισμό του Γιακουμάκη ή ακόμα και αν θέλει να τον αποκτήσει.

Η συνέχεια αναμένεται να είναι ακόμα πιο «καυτή» αφού περνάμε στο κομμάτι των μεταγραφών. Στον ΟΦΗ έχουν κάνει τη σχετική προεργασία, αφού πρώτα έχουν καταλήξει στις θέσεις που θα χρειαστεί ενίσχυση ο σύλλογος και έπειτα θα γίνουν οι σχετικές κινήσεις. Μην περιμένετε διαφοροποιήσεις σε σύγκριση με τη χειμερινή μεταγραφική σεζόν. Ο Όμιλος θα πάει σε ποδοσφαιριστές νεαρούς με φιλοδοξίες και όρεξη, αλλά και σε περιπτώσεις έμπειρων παικτών που είναι γνώστες της ελληνικής πραγματικότητας. Δείτε, ας πούμε, πώς κινήθηκε ο ΟΦΗ τον Γενάρη (Ναμπί από τη μία, Γιαννούλης από την άλλη) και θα καταλάβετε πάνω-κάτω πώς θα κινηθεί στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι.

Γιάννης Σαμαράς, Γιώργος Σαμαράς και Ηλίας Πουρσανίδης βρίσκονται αυτές τις μέρες σε εργασιακό «οργασμό» και «χτίζουν» τον ΟΦΗ της νέας περιόδου. Με διαφορετική αφετηρία σε σχέση με το περασμένο καλοκαίρι, με μεγαλύτερη σιγουριά και άνεση, χωρίς όμως υπερβολές. Οσον αφορά στον Μιχάλη Μπούση, έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο τιμ και γι' αυτό έχει δώσει εν λευκώ τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

 

capitano.gr  28 May, 2019 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα