Χρυσός ο Μανώλης Στεφανουδάκης και στο Διεθνές Grand Prix της Τυνησίας

Φωτο: mesaralive.gr
Για ακόμα μια φορά ο Γίγαντας Παγκόσμιος Πρωταθλητής στον Ακοντισμό Μανώλης Στεφανουδάκης, ανεβάζει την Ελληνική Σημαία και την Εθνική μας Υπερηφάνεια στο ψηλότερο σημείο του ιστού!!!!
Ο Μανώλης, μετά τα τρία χρυσά μετάλλια και το ένα ασημένιο στη Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ξεκίνησε σήμερα δυναμικά τη συμμετοχή του στο Διεθνές Grand Prix της Τυνησίας κερδίζοντας το Χρυσό Μετάλλιο στη Σφαίρα με βολή 8.19!!!!
Η Ελληνική Σημαία βρέθηκε και πάλι στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, μαζί με την Εθνική μας Υπερηφάνεια!!!! Αύριο ο μεγάλος αθλητής αγωνίζεται στο αγώνισμά του τον ακοντισμό!!!
Να υπενθυμίσουμε ότι το Μανώλη Στεφανουδάκη στηρίζουν: ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ, μεγάλος του χορηγός για 3η συνεχόμενη χρονιά, ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ Α.Ε., G&G – Ανασυσκευασίες, ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε, MINOAN LINES, ΖΑΡΟΣ Α.Ε., ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΛΑΣΙΘΙΟΥ, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε., CRETA INTERCLINIC, MACRON, ΚΕΝΤΗΤΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ.
Δείτε επίσης
- Τυμπάκι: Τροχαίο με τραυματισμό στο κέντρο της πόλης
- Τιμάται η Παναγία η Πυργιώτισσα – Σημείο αναφοράς για το Τυμπάκι και τη Μεσαρά
- Π.Σ Τυμπακίου: Σταθερά στο δρόμο του εθελοντισμού με νέα παράλληλη δράση
- Δήμος Γόρτυνας:Την Τετάρτη 30 Απριλίου η λαϊκή αγορά στο Ασήμι
- Σφοδρή χαλαζόπτωση στην ενδοχώρα του Ηρακλείου και τη Μεσαρά