Χριστουγεννιάτικο παζάρι στο λιμάνι της Αγίας Γαλήνης

Ένα ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο παζάρι ετοιμάζει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Αγίας Γαλήνης!
Το Χριστουγεννιάτικο παζάρι θα πραγματοποιηθεί στο λιμάνι της Αγίας Γαλήνης στις 18 Δεκεμβρίου! Στο παζάρι οι επισκέπτες θα μπορούν να βρουν παιχνίδια, βιβλία, διακοσμητικά είδη σπιτιού σε τιμές που ξεκινούν μόλις από 0,50 λεπτά!
Υπενθυμίζεται ότι γονείς από τον Σύλλογο, το Σαββάτο 10 Δεκεμβρίου από τις 10:30 το πρωί έως τις 12:30, θα βρίσκονται στην αίθουσα του παλιού δημοτικού σχολειού και θα συλλέγουν πράγματα για το παζάρι.
Όποιος επιθυμεί και θέλει να βοηθήσει στο έργο για το κοινό καλό των παιδιών, μπορεί να πάει πράγματα όπου δεν τα χρησιμοποιεί πλέον. Εξαιρούνται ειδή ρουχισμού κ υπόδησης!
Δείτε επίσης
- Δήμος Φαιστού: Ξεκινούν οι αιτήσεις εγγραφών στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς
- Φιλοζωικός Σύλλογος Μεσσαράς «Η Αγάπη»: φόλες σε Χουστουλιανά και Γέργερη
- Μεσαρα: Καταγγελία για βανδαλισμό σε ιστορικό σπίτι στο Φουρνοφάραγγο
- Νέα φουρνιά 41 μεταναστών αποβιβάστηκε στους Καλούς Λιμένες
- Δήμος Φαιστού: Ενημερωτική εκδήλωση στο Τυμπάκι για τα νέα Τοπικά Προγράμματα ΤΑΠΤοΚ LEADER