‘’Χριστουγεννιάτικη Αγορά’’ στον Δήμο Φαιστού

  03 December, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ
‘’Χριστουγεννιάτικη Αγορά’’ στον Δήμο Φαιστού

Ο Δήμος Φαιστού στα πλαίσια των εκδηλώσεων της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και με στόχο τη δημιουργία εορταστικού κλίματος στην τοπική κοινωνία που θα συμβάλλει στην τόνωση της διάθεσης και ψυχολογίας μικρών και μεγάλων αλλά και την ανάκαμψη της τοπικής αγοράς σε συνδυασμό με το εορταστικό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων προτίθεται να λειτουργήσει «Χριστουγεννιάτικη Αγορά» από 16 Δεκεμβρίου 2019 έως 4 Ιανουαρίου 2020.

Η «Χριστουγεννιάτικη Αγορά» στην Δημοτική Κοινότητα Μοιρών θα λειτουργήσει στην Πλατεία Λ. Κλάδου ενώ στην Δημοτική Κοινότητα Τυμπακίου στην Κεντρική πλατεία Τυμπακίου στις οποίες θα τοποθετηθούν πάγκοι και θα λειτουργήσουν ψυχαγωγικά παιχνίδια

Για τις ανάγκες λειτουργίας της «Χριστουγεννιάτικης Αγοράς» πρόκειται να χορηγηθούν δέκα (10) άδειες συμμετοχής για την πώληση των παρακάτω ειδών:

Χριστουγεννιάτικα είδη – κατασκευές
Παιχνίδια
Χειροποίητα κοσμήματα
Βιβλία
Ζαχαρώδη είδη
Ποπ κορν, μαλλί της γριάς

Για τους όρους και τις προϋποθέσεις οργάνωσης και λειτουργίας της «Χριστουγεννιάτικης Αγοράς» εφαρμόζεται ο Κανονισμός Λειτουργίας που ψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβουλίου του Δήμου Φαιστού.

Για τη συμμετοχή τους στην «Χριστουγεννιάτικη Αγορά» οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν ΑΙΤΗΣΗ-ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ, συνοδευόμενη από:

Φωτ/φο Αστυνομικής ταυτότητας
Άδεια υπαίθριου εμπορίου ή βεβαίωση δραστηριοποίησης σύμφωνα με την παράγραφο 3 του άρθρου 38 του Ν. 4497/2017
Δήλωση-Έναρξη επιτηδεύματος από την αρμόδια Δ.Ο.Υ
Απόδειξη ταμειακής Μηχανής
Πιστοποιητικό υγείας (εφόσον πρόκειται για διάθεση τροφίμων)
Δημοτική ενημερότητα

Για τα ψυχαγωγικά παιχνίδια και την έκδοση αυτοτελούς άδειας εγκατάστασης και λειτουργίας οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν την αίτηση συμμετοχής με τα δικαιολογητικά που προβλέπονται στο άρθρο 9 του κανονισμού.

Οι αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να υποβάλλονται το αργότερο μέχρι 11/12/2017.

Στην περίπτωση που ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον αριθμό των διατιθέμενων θέσεων θα διενεργηθεί κλήρωση.

Η καταβολή του αναλογούντος τέλους θα γίνει μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας απόδοσης θέσεων.

Για οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρίνιση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Αδειοδοτήσεων, Ρυθμίσεων Εμπορικών Δραστηριοτήτων στα τηλέφωνα: 28923-40267

 

  03 December, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ