Χρήσιμες πληροφορίες για το 3ο  Festos Run. Δηλώστε συμμετοχή!

mesaralive.gr  23 May, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Χρήσιμες πληροφορίες για το 3ο  Festos Run. Δηλώστε συμμετοχή!

Καθημερινά οι διοργανωτές του αγώνα δρόμου Φαιστού Festos Run, δίνουν χρήσιμες πληροφορίες σε όσους θα συμμετάσχουν την ερχόμενη Κυριακή 28 Μαΐου!

Να υπενθυμίσουμε ότι αύριο Τετάρτη 24 Μαΐου «εκπνέει η προθεσμία» της δήλωσης συμμετοχής σε μία από τις τρεις διαδρομές του Festos Run!

Δηλώσεις συμμετοχής ΕΔΩ

Και βέβαια την Κυριακή θα μπορεί να λάβει μέρος ο καθένας, ωστόσο εάν δεν έχει δηλώσει συμμετοχή, θα τρέξει ή θα περπατήσει χωρίς να παραλάβει τον απαραίτητο εξοπλισμό (μπλουζάκι, νούμερο, μετάλλιο).

Παραλαβή το Σάββατο

Για όσους κάνουν την εγγραφή τους μέχρι αύριο Τετάρτη στις 20:00, θα μπορούν να παραλάβουν τον εξοπλισμό τους από τους διοργανωτές μια μέρα πριν τον αγώνα, δηλαδή το Σάββατο 27 Μαΐου, στην πλατεία Λεωνίδα Κλάδου έξω από το Δημαρχείο Φαιστού στις Μοίρες από τις 10 το πρωί μέχρι τις 1 το μεσημέρι. Να υπενθυμίσουμε ότι οι συμμετέχοντες θα καταβάλουν 5 ευρώ για τις δύο μεγάλες διαδρομές και 2 ευρώ για την παιδική διαδρομή του ενός χιλιομέτρου, ενώ μέρος των εσόδων θα διατεθούν στο σύλλογο ΑμεΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ για την ανέγερση των ξενώνων «Βιργινία Μανασάκη» στη Φανερωμένη.

Οι διοργανωτές έδωσαν στη δημοσιότητα σε φωτογραφίες τις τρεις διαδρομές, καθώς και το σύνδεσμο όπου μπορεί ο καθένας να «τσεκάρει» την συμμετοχή του.

Τσέκαρε τη συμμετοχή σου ΕΔΩ

 

Χωρίς ταλαιπωρία

Οι διοργανωτές για την εξυπηρέτηση των συμμετεχόντων έχουν φροντίσει ώστε όλοι να μπορούν να παρκάρουν δωρεάν στο παρκινγκ που βρίσκεται στην είσοδο του Καλαμακίου και από εκεί με οχήματα του Δήμου και ιδιωτικά αυτοκίνητα θα μεταφερθούν στην αφετηρία του αγώνα όπου συμμετέχουν.

 

Οι τρεις διαδρομές:

 

mesaralive.gr  23 May, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα