Χανιά:Τέλος στη ζωή της έδωσε η 55χρονη που χτύπησε τη μητέρα της

Η γυναίκα αυτοκτόνησε καταναλώνοντας μεγάλη ποσότητα χαπιών
Τέλος στη ζωή της έδωσε η εκπαιδευτικός που κατηγορούνταν ότι κακοποίησε την 88χρονη μητέρα της στα Χανιά.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει το parakritika.gr, η εκπαιδευτικός πήρε άγνωστο αριθμό χαπιών και έκοψε το νήμα της ζωής της. Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες ότι έχει αφήσει και επιστολές, στις οποίες εξηγεί γιατί προέβη στο απονενοημένο διάβημα.
Η 88χρονη μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κισάμου, φέροντας κακώσεις στα χέρια και στο πρόσωπο. Την ηλικιωμένη είχε βρει ένας γείτονάς της, ο οποίος και την μετέφερε στο Κέντρο Υγείας, απ’ όπου ειδοποιήθηκε η αστυνομία, ενώ η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων.
Ανδρες του Α.Τ Κισάμου είχαν προχωρήσει σε σύλληψη της εκπαιδευτικού η οποία δικαστηκε με αυτόφορη διαδικασία, για ενδοοικογενειακή βία.
Δείτε επίσης
- ΚΑΠ: Προ των πυλών η αναθεώρηση – Το νέο πακέτο μέτρων
- Mακαρονάδες ανοιξιάτικες: 19 ελαφριές και γρήγορες συνταγές
- ΟΠΣΥΔ: Αναλυτικός οδηγός κατάθεσης δικαιολογητικών για την Ειδική Αγωγή
- Στην ΕΛ.ΑΣ. ξανά η αρμοδιότητα της επιβολής προστίμων για αγροζημίες από ανεπιτήρητα ζώα
- Ένοπλες Δυνάμεις: Αλλάζουν όλα στην εφεδρεία, στόχος να δημιουργηθεί ισχυρή δύναμη εκπαιδευμένων