Χανιά: Ανησυχια προκαλούν οι συνεχείς επιθέσεις σε νεαρές κοπέλες

  14 January, 2019 ΑΡΘΡΑ
Χανιά: Ανησυχια προκαλούν οι συνεχείς επιθέσεις σε νεαρές κοπέλες

Δύο σοβαρά περιστατικά έχουν καταγραφεί σε διάστημα λίγων ημερών

Καταγγελία για επίθεση αγνώστου τα ξημερώματα της Κυριακής, σε νεαρή φοιτήτρια στην είσοδο της πολυκατοικίας της, στη στη Νέα Χώρα Χανίων ερευνά η αστυνομία.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, το περιστατικό συνέβη στις 3:30 περίπου τα ξημερώματα και ευτυχώς είχε θετική έκβαση αφού η κοπέλα κατάφερε να απομακρύνει το χέρι του δράστη από το στόμα της με αποτέλεσμα τα ουρλιαχτά της να κινητοποιήσουν τους ενοίκους και εκείνος να τρομάξει και να φύγει τρέχοντας.

Ωστόσο, πρόκειται για το δεύτερο πανομοιότυπο περιστατικό μέσα σε λίγες ημέρες στην ίδια πολυκατοικία καθώς στα τέλη Δεκεμβρίου, πιθανότατα το ίδιο άτομο (είναι ταυτόσημες οι περιγραφές) είχε επιτεθεί με τον ίδιο τρόπο σε 26χρονη κοπέλα, ακριβώς στο ίδιο σημείο, σπρώχνοντάς την στο εσωτερικό της πολυκατοικίας, μπροστά από το ασανσέρ.

Τότε και η 26χρονη με δυνατές κλωτσιές στο ασανσέρ είχε καταφέρει να ξεσηκώσει την πολυκατοικία (η ώρα ήταν 5 τα ξημερώματα) με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή αφού πρώτα την είχε τραυματίσει εσωτερικά στο στόμα και στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Πάντως, τα κίνητρα του δράστη δεν έχουν αποσαφηνιστεί. Ενώ η κλοπή θεωρείται απίθανο, γιατί είχε την ευκαιρία και στις δύο περιπτώσεις να αρπάξει τις τσάντες των κοριτσιών, εξετάζεται το ενδεχόμενο οι επιθέσεις να είχαν σεξουαλικό περιεχόμενο.

 

  14 January, 2019 ΑΡΘΡΑ