
Φωτογραφία αρχείου
Νέο δυστύχημα με αγροτικό μηχάνημα - Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου δυστυχώς κατέληξε...
Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 62χρονος άνδρας στην περιοχή των Αρχανών, στο Ηράκλειο, σε ατύχημα με το τρακτέρ το οποίο οδηγούσε.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας, ο οποίος χαρακτηρίζεται ως ένας από τους καλύτερους παραγωγούς της περιοχής, βρισκόταν σε ελαιόφυτο όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, το αγροτικό όχημα που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε, με αποτέλεσμα ο 62χρονος να καταπλακωθεί από αυτό!
Στο σημείο έσπευσαν περίοικοι για βοήθεια και μετέφεραν τον άνδρα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου δυστυχώς οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή!
ΠΗΓΗ: cretalive.gr
Δείτε επίσης
- Μέση Ανατολή: Εκατέρωθεν επιθέσεις με νεκρούς μεταξύ Ιράν και Ισραήλ
- Μαίνεται η κρίση στη Μέση Ανατολή-Το Ισραήλ εξαπέλυσε νέους βομβαρδισμούς κατα του Ιράν
- Συμφωνία ΗΠΑ-Κίνας: Την ανακοίνωσε και επίσημα ο Τραμπ - Στο 55% οι δασμοί
- Σαφή μηνύματα Μητσοτάκη-Μακρόν στην Άγκυρα -Το θαλάσσιο πάρκο στο Αιγαίο εκνευρίζει την Τουρκία
- Έκρυθμη κατάσταση στο Λος Άντζελες, η Εθνοφρουρά έριξε χημικά και πλαστικές σφαίρες στους διαδηλωτές