Bράβευση Παραολυμπιονικών στην 3η Γιορτή Μνήμης για το Γιώργο Σηφάκη

mesaralive.gr  07 November, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Bράβευση Παραολυμπιονικών στην 3η Γιορτή Μνήμης για το Γιώργο Σηφάκη

Πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 6 Νοεμβρίου η 3η γιορτή Αθλητισμού στη μνήμη του Πρωταθλητή Ποδηλασίας ΑμεΑ Γιώργου Σηφάκη.

Η πολύ όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό «Δυο Αοράκια» ενώ στα πλαίσια της γιορτής του Αθλητισμού, τιμήθηκαν οι Παραολυμπιονίκες μας, Μανώλης Στεφανουδάκης, Γιώργος Καπελάκης, Αδαμαντία Χαλκιαδάκη, Ηρώ Μηλάκη και ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Βαρβεράκης.

Η ανακοίνωση του σωματείου «Μεγαλόνησος»

Το Δ.Σ. του Αθλητικού Σωματείου «ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ» παρευρέθηκε στην 3η γιορτή αθλητισμού που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Ηρακλείου στα «Δύο Αοράκια» στην μνήμη του Γιώργου Σηφάκη.

Ο Γιώργος Σηφάκης αποτέλεσε ιδρυτικό μέλος της «Μεγαλονήσου» και παρά την απουσία του συνεχίζει ν’ αποτελεί ένα σημαντικό κεφάλαιο για την ιστορία του συλλόγου. Η πορεία του, οι αρχές και τα ιδανικά τα οποία πρέσβευε αποτελούν σημαντική παρακαταθήκη και φωτεινό φάρο στην συνέχιση της προσπάθειας από τα μέλη της οικογένειας της «Μεγαλονήσου» στο σημαντικό έργο το οποίο επιτελούν στο χώρο των ατόμων με αναπηρία.

Το Δ.Σ. της «Μεγαλονήσου» συγχαίρει τους διοργανωτές για την αρτιότητα της εκδήλωσης, και τους ευχαριστεί θερμά για την βράβευση των παραολυμπιονικών μας, Στεφανουδάκη Μανόλη και Καπελλάκη Γιώργο και διαβεβαιώνει ότι θα σταθεί αρωγός και υποστηρικτής σε όλες αυτές τις προσπάθειες που προάγουν το αθλητικό πνεύμα και το αθλητικό ιδεώδες.

 

mesaralive.gr  07 November, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα