«Βουλιάζουν» από κόσμο τα Μάταλα! Δεύτερη μέρα MBF!!!

mesaralive.gr  17 June, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
«Βουλιάζουν» από κόσμο τα Μάταλα! Δεύτερη μέρα MBF!!!

Χιλιάδες κόσμου επισκέπτονται από χθες τα Μάταλα!!!

To Matala Beach Festival άνοιξε χθες το βράδυ τις πύλες του με μια φαντασμαγορική τελετή, προσελκύει και φέτος ανθρώπους από ολόκληρο τον κόσμο που απολαμβάνουν μουσική και χορό δίπλα στις όμορφες σπηλιές των Ματάλων!!!

Σήμερα δεύτερη ημέρα του MBF το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγαπημένα μουσικά συγκροτήματα ελληνικά και ξένα.

Συγκεκριμένα:

Σάββατο 17 Ιουνίου 2017 – 2η Μέρα “MATALA BEACH FESTIVAL”

The Mighty Mezz: Το σήμα για την έναρξη της δεύτερης μέρας του φεστιβάλ θα δώσουν οι The Mighty Mezz που έρχονται στα Μάταλα για να τραγουδήσουν δίπλα στις σπηλιές των “χίπις” το απόγευμα του Σαββάτου. Η ανάμιξη reggae, dub, funk & soul αποτελεί το soundtrack της πορείας τους μέχρι μαγεύοντας το κοινό σε κάθε τους εμφάνιση.

Jo & the Dimplers: Ένα νέο συγκρότημα και πολλά υποσχόμενο όπου συνδυάζει τη ροκ μουσική με funky στοιχεία θα ανέβει στη σκηνή των Ματάλων για να ξεσηκώσει το κοινό. Με επιρροές από σπουδαίους καλλιτέχνες όπως Mother's Finest, ο Stevie Wonder, o Joe Bonammasa, οι Deep Purple, Jeff Beck, Lenny Kravitz κ.α. Οι Jo & the Dimplers δημιουργήθηκαν στη Θεσσαλονίκη το 2016 και μετρούν ήδη στο ενεργητικό τους πολλά live με αξιόλογους καλλιτέχνες καθώς και την πρώτη τους μουσική δημιουργία “Remember”.

Riders on the Storm (Doors Tribute): Επηρεασμένοι από τη φιλοσοφία και την καλλιτεχνική πορεία για ένα από τα μεγαλύτερα ροκ συγκροτήματα, οι Riders on the storm έρχονται από την Γένοβα για να ερμηνεύσουν αξέχαστα τραγούδια που σημάδεψαν την παγκοσμία μουσική σκηνή. Η αγάπη τους για το συγκρότημα του Jim Morrison τους ένωσε το 2004 και μέχρι και σήμερα υπηρετούν το είδος τους με σεβασμό προσφέροντας στο κοινό μοναδικές στιγμές.

Ελένη Βιτάλη & Νίκος Ζιώγαλας: Η Ελένη Βιτάλη, μια από τις κορυφαίες Ελληνίδες τραγουδίστριες με μια τεράστια πορεία στην ελληνική δισκογραφία έρχεται στη σκηνή των Ματάλων για να μας μαγέψει με την ιδιαίτερη φωνή της. Στο υπέροχο αυτό μουσικό ταξίδι θα την συντροφεύσει ο Νίκος Ζιώγαλας, ένας εξαίρετος καλλιτέχνης που έχει καταφέρει να συνδυάσει τη δημοτική μουσική με την ροκ και τον ηλεκτρικό ήχο. Μαζί θα ερμηνεύσουν αγαπημένα τραγούδια του ελληνικού ρεπερτορίου μαγεύοντας το κοινό με το ταλέντο τους σε μια μοναδική βραδιά.

Shantel & Bucovina Club Orkestar: Ο συνδυασμός χάλκινων πνευστών με τούρκικους αμανέδες, ελληνικά λαϊκά, βουλγάρικα παραδοσιακά τραγούδια και disco-techno ρυθμούς συνθέτουν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.Ο κορυφαίος καλλιτέχνης έρχεται απευθείας από Γερμανία για να μας χαρίσει ένα μαγευτικό βράδυ σε balkan ρυθμούς να ερμηνεύσει γνωστές του επιτυχίες όπως το “Disco Partizani” και να ξεσηκώσει το κοινό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

 

mesaralive.gr  17 June, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα