Βάσεις 2022: Πριν τον Δεκαπενταύγουστο οι ανακοινώσεις

  29 June, 2022 ΑΡΘΡΑ
Βάσεις 2022: Πριν τον Δεκαπενταύγουστο οι ανακοινώσεις

Πιο νωρίς από κάθε άλλη χρονιά

Για το ζήτημα των Πανελληνίων και τις ανακοινώσεις των Βάσεων, μίλησε στην ΕΡΤ ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας Αλέξανδρος Κόπτσης.

Ερωτηθείς για τις Βάσεις, ο κ. Κόπτσης είπε ότι μέχρι τις 20 Ιουλίου θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία συμπλήρωσης των μηχανογραφικών από τους υποψηφίους και πως πριν τον Δεκαπενταύγουστο θα ανακοινωθούν και οι Βάσεις. Στόχος του υπουργείου Παιδείας είναι οι Βάσεις να αναρτηθούν μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου.

Σχολιάζοντας αυτή την εξέλιξη, ο κ. Στράτος Στρατηγάκης, μαθηματικός, σύμβουλος σταδιοδρομίας και δημιουργός του stadiodromia.gr, είχε πει στο iefimerida.gr πως με την ανακοίνωση των Βάσεων το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου «μειώνεται πολύ ο χρόνος αναμονής και η αγωνία των υποψηφίων και των οικογενειών τους. Θα μπορέσουν, έτσι, οι φοιτητές που πρέπει να σπουδάσουν σε άλλη πόλη να βρουν σπίτι και να μετακομίσουν στη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών του Αυγούστου».

Μεταξύ άλλων, ο κ. Κόπτσης σημείωσε ότι οι διορισμοί των νέων μόνιμων εκπαιδευτικών ΕΕΠ-ΕΒΠ θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις αρχές Αυγούστου.

 

  29 June, 2022 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα