Βασανίστηκε μέχρι θανάτου ο άτυχος ηλικιωμένος

Φωτο: grafio-teleton.gr
Δεκάδες τραύματα στο λαιμό, το θώρακα και την κοιλιά εντόπισε στο σώμα του άτυχου ηλικιωμένου από τις Μοίρες, ο ιατροδικαστής Ανδρέας Κοντογιάννης, ο οποίος κάνει λόγο για ανθρωποκτονία.
Σύμφωνα με το cretalive.gr η εκτίμηση του ίδιου είναι ότι το θύμα βασανίστηκε μέχρι θανάτου, ωστόσο το γεγονός ότι πολλά από τα τραύματα που ο 71χρονος δέχτηκε από νίσον και τέμνον όργανο - πιθανότατα μαχαίρι - ήταν επιπόλαια, γεγονός που αποκλείει το πάθος στο έγκλημα.
Οι πολλαπλές κακώσεις από τα χτυπήματα, πάντως, ήταν που προκάλεσαν το θάνατο του ηλικιωμένου άνδρα, ο οποίος από την πλευρά του δεν έφερε καμία αντίσταση, λόγω και της ηλικίας αλλά και των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε.
Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση, αφού τόσο το γεγονός ότι η πόρτα δε βρέθηκε παραβιασμένη, υποδηλώνει ότι ο άνδρας γνώριζε το δολοφόνο του. Παράλληλα τα χρήματα που βρέθηκαν στην τσέπη του παντελονιού του θύματος αλλά και το σπίτι που δεν ήταν αναστατωμένο απομακρύνουν το σενάριο της ληστείας.
Ο άνδρας εντοπίστηκε από την κόρη του και το σύζυγό της, νεκρός στο κρεβάτι του. Η κόρη του 71χρονου πήγε στο σπίτι του να τον βρει, καθώς δεν είχε ακούσει νέα του από την Τετάρτη.
Πηγή: Cretalive.gr
Δείτε επίσης
- Διακοπή ρεύματος στον Δ Γόρτυνας σήμερα Κυριακή 18/5
- Δήμος Γόρτυνας: Δομή ημερήσιας φροντίδας με κοινωνικό αποτύπωμα – Σε λειτουργία το ΚΗΦΗ στον Πανασό
- ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος στον Δ. Γόρτυνας αύριο Σάββατο 17 Μαΐου
- Αντιπυρική άσκηση εκκένωσης στον οικισμό Ματάλων – Ενεργοποίηση του σχεδίου «ΙΟΛΑΟΣ»
- Κρήτη: Πότε «πέφτουν» οι θυελλώδεις άνεμοι- σχεδόν 1000 μικρογραμμάρια σκόνης ανά κυβικό μέτρο αέρα