Βαριά εκτός έδρας ήττα η Πυργιώτισσα με 7-2 από το Λίντο

mesaralive.gr  15 February, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Βαριά εκτός έδρας ήττα η Πυργιώτισσα με 7-2 από το Λίντο

Φώτο Αρχείου: mesaralive

Αν και στο πρώτο ημίχρονο η Πυργιώτισσα πάλεψε το παιχνίδι με το Λίντο, στο δεύτερο 45λεπτο έπεσε η απόδοσή της και τελικά γνώρισε βαριά εκτός έδρας ήττα με σκορ 7-2, σ’ ένα ματς που έγινε στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής της Α2 ΕΠΣΗ

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 4΄ με σουτ του Χριστοφή, για να έρθει η απάντηση της Πυργιώτισσας στο 18΄ με τον Γκινίκα να ισοφαρίζει με σουτ σε 1-1.
Το Λίντο ανέκτησε το προβάδισμα στο 28΄ με τον Μανιά να σημειώνει με σουτ το 2-1, για να έρθει εκ νέου ισοφάριση από τους φιλοξενούμενους στο 33΄ με τον Θάνο να σημειώνει με πλασέ το 2-2.
Όμως και πάλι οι γηπεδούχοι μπήκαν μπροστά στο σκορ στο 43΄ με το Χριστοφή να κάνει με το 2ο προσωπικό του τέμρα το 3-2.
Στην επανάληψη, η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε καθώς οι γηπεδούχοι πέτυχαν στο 50΄ με τον Μανιά το 4-2, γεγονός που αποδιοργάνωσε την  μέχρι εκείνη τη στιγμή αξιόμαχη Πυργιώτισσα.
Έτσι το Λίντο πήρε την πρωτοβουλία και στο 70΄ ο Αγριμάκης με πλασέ έκανε το 5-2, για να έρθει το 79′ όπου ο Ηλιόπουλος «έγραψε» το 6-2 και το 85΄ όπου ο Μανιάς με το 3ο προσωπικό του γκολ, διαμόρφωσε το τελικό 7-2.

Λίντο: Μαρκόπουλος, Μέτα (47′ Ηλιόπουλος), Διακάκης (74′ Παπουτσάκης), Γκαναδάκης, Ανυφαντάκης, Σαραφαλντίν, Μανιάς, Περδίκης, Αγριμάκης, Τζανάκης (61′ Ναστάτος), Χριστοφής

Πυργιώτισσα: Γρηγοράκης, Αυγενάκης, Μανουσάκης, Γκλεζάκος, Παρίσι, Φιτσάκης, Θάνος, Γκινίκα, Κιόσια (80′ Χριστοδουλάκης), Νιολάκης (80′ Καρβουνάκης), Παπαδάκης (80′ Μακριδάκης)

 

 

notosportnews.gr

 

mesaralive.gr  15 February, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα